понеділок, 01 лютого 2010 14:23

Жінка-смертник вбила більше 40 осіб в Іраку

Жінка-смертник вбила більше 40 осіб в Іраку
Жінка-смертник, яка сховала вибухівку під хіджабом, вбила більше 40 осіб і поранила щонайменше 106 осіб в Багдаді. Теракт відбувся в північно-східному районі міста, коли тисячі шиїтів вийшли на вулиці готуватися до паломництва в святе для них місто Кербела, щоб відзначити свято Arbain Husajni, пише Associated Press.

Жінка-вбивця підійшла до групи шиїтських прочан і вибухнула у повітрі.

Серед загиблих були також жінки і діти. Піднялася паніка. Один із свідків теракту розповів, що прочани "лежали на землі, вони були вкриті кров"ю і волали про допомогу. Святкові прапори лежали на землі, і теж були в крові."

Це вже не перший подібний випадок в Багдаді. Терористи, яких фінансує "Аль-Каїда", постійно намагаються залякати шиїтів, які зараз управляють країною.

В минулому році жінка-терорист підірвала себе разом з наметом, в якому жінки і діти відпочивали під час подорожі до Корбали, убивши 40 осіб і поранивши ще 60. Місяць до того, терорист перевдягнувся в жіночий одяг і вибухнув серед Іранських прочан, вбивши більш ніж три десятки осіб за межами мечеті в Багдаді.

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Жінка-смертник вбила більше 40 осіб в Іраку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути