Ексклюзиви
понеділок, 01 вересня 2008 09:58

Жінка замовила 23-річному племіннику власного чоловіка

Дружина замовила вбивство власного чоловіка, а виконавцем тяжкого злочину став її 23-річний племінник. Саме він узяв сокиру й зарубав дядька. Потім його мертве тіло зловмисники заховали на смітнику в лісосмузі.

До луганської міліції звернулася 40-річна громадянка. В заяві жінка повідомила, що її чоловік давно зник. Про місце його перебування вона нічого не знала, а тому просила правоохоронців відшукати зниклого.

Сергій Ковальов, керівник Первомайського РВ міліції: "Дільничними був виявлений труп даного громадянина в лісосмузі, поблизу селища, де проживала дана жінка. Труп знаходився в стані гнильного розкладання. З висновку судової експертизи стало очевидне, що смерть чоловіка наступила в результаті відкритої черепно-мозкової травми".

За даними судово-медичної експертизи, постраждалого вбили сокирою. При огляді трупа в чоловіка виявили дві глибокі рани на голові.

Правоохоронці з"ясували, що в день вбивства в гостях у подружжя був племінник дружини – 23-річний Микола. Під час обшуку в його оселі міліціонери виявили слюсарну сокиру із плямами бурого кольору. Згодом, під час допитів, обидва підозрюваних зізналися у скоєнні тяжкого злочину.

Затримана повідомила слідчим, що саме вона й була замовником убивства. Мовляв, жінка не витримала регулярних знущань свого чоловіка.

Племінник Микола взяв сокиру, зайшов у хату і вбив дядька, який п"яний спав на ліжку.

За фактом умисного вбивства правоохоронці вже порушили кримінальну справу. Один із її фігурантів показав під час відтворення, як убивав свою жертву.

Наразі заарештованих громадян – ініціатора вбивства та виконавця, утримують в слідчому ізоляторі. Підозрюваним світить по 15 років позбавлення волі, повідомляє НТН

Зараз ви читаєте новину «Жінка замовила 23-річному племіннику власного чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути