пʼятниця, 21 березня 2008 17:24

Жінка відмовляє чоловікові у сексі 127 разів на рік

Жінка відмовляє чоловікові у сексі 127 разів на рік

У Голландії було проведене дослідження, яке підтвердило підрахунки американських учених. На питання "Як ви мститеся своєму партнерові?" переважна більшість жінок (90%!) відповіли, що відмовляють у близькості.

З цих цифр можна зробити висновок, що жінки просто використовують секс як зброю. Найнеприємніше, що іноді жінка відмовляють чоловікові абсолютно, здавалося б, безпричинно. Адже вона ніколи не скаже безпосередньо, що хоче золоте кольє, інакше у нього можуть виникнути проблеми з сексом. "Зазвичай це робиться натяками, наприклад акцентуючи увагу на новій прикрасі подружка, або довго, поволі "вигулюючи" чоловіка повз вітрину ювелірного магазина.

Звичайно, якщо жінка відмовляє, це не привід для звернення до психіатра, але якщо постільний шантаж відбувається постійно, необхідна допомога фахівця. З іншого боку, жодному чоловікові не перешкодило б стати турботливішим і уважнішим до своєї партнерки, адже можливо, проблема не тільки в ній, повідомляє Обзор.

Зараз ви читаєте новину «Жінка відмовляє чоловікові у сексі 127 разів на рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути