четвер, 22 листопада 2007 12:56

Жертву групового зґвалтування засудили до 200 ударів батогами

 19-річна мешканка Саудівської Аравії, жертва зґвалтування, була засуджена до 200 ударів батогами і шестимісячного у в"язнення. При цьому міністр юстиції країни назвав рішення суду справедливим, оскільки ця жінка, що стала жертвою зґвалтування, знаходилася в машині з чоловіком,  який не був її родичем.

З"ясувалося, що чоловік виявився приятелем дівчини, але ґвалтівником був зовсім не він. Автомобіль з молодими людьми зупинила група хлопців з семи осіб, після чого ті, хто сидів у машині,  піддалися зґвалтуванню.

У ході слідства чотирьох учасників банди визнали винними по статті про викрадення людей. Але жертви теж не залишилися безкарними. Обом призначили по 90 ударів батогами кожному за "незаконні відносини".

Небагато пізніше судом було посилено покарання за дії 19-річної дівчини. Тепер їй загрожує 200 ударів батогами, а також тюремне ув"язнення на півроку.

Дівчину в суді ніхто не захищав. Річ у тому, що адвоката, який хотів  захищати правопорушницю, не допустили у зал суду, а потім і зовсім позбавили ліцензії на адвокатську діяльність. Ім"я дівчини не розголошується, проте людська чутка в Саудівській Аравії привласнила їй прізвисько "діва з Катіфа",  повідомляє  NEWSru Israel.

Зараз ви читаєте новину «Жертву групового зґвалтування засудили до 200 ударів батогами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути