пʼятниця, 07 травня 2010 20:32

Жертва китайця, який відсидів 11 років за вбивство, несподівано "воскресла"

11 років тому в китайській провінції Хенан безслідно зник Чжао Ченьсян. Незабаром після його зникнення поліція знайшла обезголовлений труп чоловіка. За підозрою у вбивстві був затриманий його сусід. За версією поліції, Чжао Цухай розправився з Чжао Ченьсяном, приревнувавши того до своєї подруги. Затриманий зізнався у вбивстві і був засуджений до смертної кари, яка пізніше була замінена на довічне ув'язнення.

Ця банальна історія вбивства на ґрунті ревнощів не удостоїлася уваги світової преси, якби на минулому тижні не відбулося чудесне воскресіння "небіжчика".

Британська газета The Daily Telegraph пише, що минулого тижня сусіди з подивом побачили живого і неушкодженого Чжао Ченьсяна. Китаєць, якого всі давно вважали мертвим, після скандалу з ревнивим сусідом переїхав в інше місто. Оскільки він ні з ким не ділився своїми планами, його оголосили "зниклим безвісти".

В даний час поліція вирішує питання про звільнення "вбивці", який провів за ґратами 11 років. Також правоохоронним органам треба буде з'ясувати, кому належав обезголовлений труп, помилково прийнятий за Чжао Ченьсяна. А китайську пресу, у свою чергу, цікавить питання: яким чином слідчим вдалося отримати свідчення у невинного.

NEWSru

Зараз ви читаєте новину «Жертва китайця, який відсидів 11 років за вбивство, несподівано "воскресла"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути