вівторок, 02 березня 2010 09:34

Жінка Буша написала книгу мемуарів

Жінка Буша написала книгу мемуарів

Мемуари Лори Буш, дружини екс-президента США Джорджа Буша-молодшого, будуть опубліковані в травні цього року. Про це повідомили представники видавництва Scribner на презентації обкладинки книги, прикрашеній фотографією Лори.

Збірник спогадів буде опублікований під назвою "Від щирого серця" (Spoken From the Heart). Про гонорар, який Лора Буш отримає за свої мемуари, достеменно нічого не відомо.

Інша перша леді Америки - Гілларі Клінтон - отримала за свої спогади суму у $8 мільйонів.

Інтерес до книги дружини Буша, якого в січні минулого року на вищій державній посаді США замінив Барак Обама, можливо підніме той факт, що протягом восьмирічного терміну перебування в Білому домі вона здебільшого "залишалася в тіні".

Сам Буш-молодший також розповість читачам про проведені в президентському кріслі роки. Книга, яка носить робочу назву "Поворотні моменти" (Decision Points), готується до друку видавничою корпорацією Crown Publishing Group. У світ видання повинне вийти восени цього року.

Фінансові умови угоди між Бушем і видавництвом також не розголошуються. В той же час, експерти сумніваються в тому, що біографія буде відповідати гонорару в $15 мільйонів, які отримав попередник Буша на президентській посаді Білл Клінтон за свою книгу "Моє життя".

NEWSru

Зараз ви читаєте новину «Жінка Буша написала книгу мемуарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути