Ексклюзиви
середа, 02 грудня 2009 17:28

Кривднику Буша теж відплатили черевиком (ВІДЕО)

Кривднику Буша теж відплатили черевиком (ВІДЕО)

"Національний герой" Іраку Мунтадар аль-Зейді, який влучно кинув черевиком в колишнього президента США Джорджа Буша, нещодавно на своїй шкурі відчув, як почуваєшся після цього, повідомляє Daily Express.

Під час прес-конференції Мунтадара в Парижі, на якій він розповідав про свій досвід, невідомий чоловік несподівано жбурнув в Аль-Зайді нову "зброю пролетаріату" - свого черевика.

Аль-Зейді, як колись Буш, встиг вчасно пригнутися

"Він вкрав мою техніку", - з образою сказав потім Аль-Зейді.

Але це ще не все. Його брат Майтан помстився за брата, кинувши свого черевика в невідомого нападника, коли той намагався втекти з кімнати.

Особа нового черевикокидальника і його мотиви досі не з"ясовані. Відомо лише, що цей чоловік був журналістом, або видавав себе за нього, щоб відвідати прес-конференцію.

Репортер Мунтадар Аль-Зейді став героєм для багатьох супротивників іракської війни, жбурнувши в президента Буша свої черевики на прес-конференції в Іраку, виголосивши: "це від вдів, сиріт і тих, хто був убитий в Іраку!"

Аль-Заїді швидко повалила на підлогу охорона президента, зламавши пару ребер і ніс. Герой відсидів дев"ять місяців у тюрмі. Строк його ув"язнення закінчився у вересні.

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Кривднику Буша теж відплатили черевиком (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути