вівторок, 09 січня 2007 12:47

Затриманим у Норвегії українським пілотами загрожує до 2 років тюрми

Сьогодні до суду м. Берген (Норвегія) передадуть справу щодо порушення льотної дисципліни членами українського екіпажу літака Ан-22. Про це повідомили у прес-службі Міністерства закордонних справ України.

Українських пілотів у нетверезому стані затримали у норвезькому аеропорту. Затримано командира, другого пілота та штурмана, решта членів екіпажу очікують рішення суду в готелі.

Члени екіпажу не заперечили факт наявності алкоголю в організмі на момент тестування представниками норвезької поліції. Судове рішення за цієї справою може бути прийнято, як передбачається, не раніше 10 січня, зазначили у прес-службі.

Сьогодні до норвезького міста Берген має вилетіти літак Ан-74 з альтернативним екіпажем, який доставить вантаж за місцем призначення.

За інформацією представників АНТК ім. Антонова, затриманим громадянам України може загрожувати тюремне ув"язнення терміном до 2 років або штраф у сумі $70 тис.

Нагадаємо, що норвезька поліція затримала в аеропорту Флесланд, розташованому недалеко від міста Берген, сімох громадян України - членів екіпажу транспортного літака Ан-22, які збиралися вилетіти в рейс в нетверезому стані.

Вантажний літак Ан-22, до складу екіпажа якого входять 17 осіб, мав доставити в Баку американське нафтове устаткування, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Затриманим у Норвегії українським пілотами загрожує до 2 років тюрми ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути