субота, 19 липня 2008 17:37

Заступник глави передвиборчого штабу Маккейна пішов у відставку

Заступник глави передвиборчого штабу кандидата в президенти США від Республіканської партії Джона Маккейна Філ Гремм в п"ятницю оголосив про відставку після ремарки, в якій він назвав США "нацією скигліїв". Гремм пояснив своє рішення тим, що не хоче завдавати збитку кампанії Маккейна, даючи демократам привід для критики.

"Очевидно, що демократи, швидше за все, піддаватимуть мене нападкам, ніж будуть вести дебати з сенатором Маккейном про важливі проблеми, що стоять перед країною. Такого роду відволікаючий чинник наносить шкоди не тільки здатності сенатора Маккейна пропонувати конкретні програми стосовно рішення проблем, але завдає шкоди нашій країні", - заявив Гремм в своєму повідомленні.

Раніше в липні Філ Гремм дав інтерв"ю газеті Washington Times, в якому прокоментував економічну ситуацію, що склалася в США, і назвав американців "нацією скигліїв", які "постійно скаржаться на падіння конкурентоспроможності та повторюють про економічний занепад".

Джон Маккейн висловив незгоду з ремаркою свого соратника, заявивши, що Гремм не висловлює його думки. Сам Гремм пізніше уточнив, що він мав на увазі не весь американський народ, а тільки керівництво країни. Проте штаб Барака Обами скористався словами Гремма, щоб звинуватити республіканців в ігноруванні виборців, стурбованих зростанням цін на бензин і станом економіки в цілому, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Заступник глави передвиборчого штабу Маккейна пішов у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути