Ексклюзиви
середа, 19 червня 2024 15:50

Заступник директора ДБР під час війни розжився елітними апартаментами за $900 тисяч - ЗМІ
3

Заступник директора Державного бюро розслідувань і керівник Головного слідчого управління ДБР Олександр Удовиченко живе у квартирі в одному з найелітніших ЖК Києва Regent Hill. Ринкова вартість нерухомості такого метражу у вказаному ЖК стартує від 37 млн грн - 0 тис.
Фото: hromadske.ua
Ірина Копач

Заступник директора Державного бюро розслідувань і керівник Головного слідчого управління ДБР Олександр Удовиченко живе у квартирі в одному з найелітніших ЖК Києва Regent Hill.

Проте у декларації Удовиченка згадки про цю нерухомість відсутні. Про це повідомило hromadske.ua.

Квартира у ЖК Regent Hill площею 125 квадратів була придбана у жовтні 2022 року. Ринкова вартість нерухомості такого метражу у вказаному ЖК стартує від 37 млн грн - $900 тис, повідомили журналісти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У дівчини заступника генпрокурора знайшли маєток за 48 млн грн та Porsche за $100 тис.

Згідно з декларацією, топ-посадовець ДБР орендує квартиру у Голосіївському районі Києва неподалік метро "Васильківська" - це також елітний ЖК Park Avenue VIP.

Журналісти зафіксували службову Toyota Camry на номерах прикриття, яка виїжджала з паркінгу ЖК Regent Hill на Печерську - і за 10 хв заїжджала у будівлю ДБР.

У самого Удовиченка немає нерухомості ні у ЖК Regent Hill, ні взагалі у столиці. Водночас квартира у ЖК Regent Hill записана на близьку родичку коханої жінки Олександра Удовиченка - Христини Копач. Ця родичка, Ірина Копач, найімовірніше, є тіткою жінки, пишуть.

Квартиру у ЖК Regent Hill площею 125 квадратів вона придбала у жовтні 2022 року. Ринкова вартість нерухомості такого метражу у вказаному ЖК стартує від 37 млн грн.

"Ірина Копач живе в Одесі й працює косметологинею - підписи її контакту в телефонах інших користувачів свідчать про те, що вона працює з філерами та ін'єкціями", - повідомили hromadske.ua.

У квітні ЗМІ повідомили, що дружина начальника Департаменту кібербезпеки СБУ Іллі Вітюка у грудні минулого року придбала квартиру у житловому комплексі преміумкласу на Печерську у Києві. Ринкова вартість квартири - понад 20 млн грн, розповіли.

Також журналісти повідомляли, що прокурор Київської обласної прокуратури Олександр Гуцуляк оселився у котеджному містечку "Вітаград" у Ходосівці, що за 7 км від Києва. Вартість будинків тут стартує з 18 млн грн. Не задекларував будинок у цьому ж котеджному містечку суддя Олег Хрипун.

Зараз ви читаєте новину «Заступник директора ДБР під час війни розжився елітними апартаментами за $900 тисяч - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути