пʼятниця, 04 жовтня 2013 19:03

Застрелена у Вашингтоні жінка підозрювала Обаму в переслідуванні

Застрелена у Вашингтоні жінка підозрювала Обаму в переслідуванні
Міріам Кері. Фото: ibtimes.com

Американка Міріам Кері, убита під час поліцейської погоні біля Капітолію, вважала, що її переслідує президент США Барак Обама. Про це телеканалу NBC News повідомили джерела в правоохоронних органах. За їх даними, жінка страждала від розладів психіки.

Колишній роботодавець Кері, стоматолог Беррі Уайс розповів, що вона помітно нервувала через незаплановану вагітність. Уайс зазначив, що жінка пропрацювала у нього до серпня 2012 року, а потім він її звільнив через скарги клієнтів на її грубість. За його словами, в січні 2012 року вона впала зі сходів, отримала травму голови і взяла лікарняний на кілька тижнів. Повернувшись на роботу, вона заявила, що вагітна, пише The Herald Sun.

Як розповіли родичі Кері, у неї була депресія, що почалася після пологів у серпні 2012 року, повідомляє ABC News. Таким чином, народження дитини збіглося зі звільненням з роботи. Мати Кері додала, що незабаром після цього Міріам захворіла і декілька місяців провела в лікарні.

34-річна Міріам Кері була застрелена поліцейськими під час погоні біля Капітолію 3 жовтня. Спочатку вона протаранила огорожі біля Білого дому і збила офіцера секретної служби США. Після цього вона спробувала втекти на своєму автомобілі і поїхала в бік Капітолію, де і була зупинена. Відеозапис погоні біля Капітолію з'явилвся в інтернеті.

У машині жінка їхала разом зі своєю однорічною донькою. Дитина в ході переслідування не постраждала. Її відвезли в лікарню, а потім передали під опіку соцслужб.

Зараз ви читаєте новину «Застрелена у Вашингтоні жінка підозрювала Обаму в переслідуванні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути