Ексклюзиви
понеділок, 18 серпня 2008 15:39

Заради 1+1 Катя Осадча засмагла і схудла на 5 кілограмів

Заради 1+1 Катя Осадча засмагла і схудла на 5 кілограмів

Програма Каті Осадчої Світське життя переходить з Першого Національного телеканалу на 1+1. Заради цього українська телеведуча схудла на п"ять кілограмів.

"Під час літньої відпустки в Криту я засмагла і скинула п"ять кілограмів, щоб з"явитися в новому сезоні в найкращій формі, - розповіла Осадча. - А коли відпочивала на Лазурному березі Франції, перечитала тонни глянсових журналів і усілякої світової преси. Адже попереду безліч подій у різних країнах, і я повинна бути готова до інтерв"ю із селебритіз...".

Крім того, Світське життя змінює формат: замість щоденного серіалу про життя бомонду це буде недільний 45-хвилинний тележурнал про багатих і знаменитих. Збільшиться кількість міжнародних зйомок, з"являться рубрики Зірка в інтер"єрі (походи в гості до світських персонажів) і Дрес-код (модні тенденції в порівнянні з тим, як удягаються світські люди).

"1+1 ми вважаємо каналом, з якого почалося і вийшло все українське розважальне телебачення, - зазначив креативний продюсер проекту Олеся Ногіна. - Тому для такого популярного проекту наступним кроком розвитку є ще вищий рівень каналу. 1+1, як канал-лідер, звичайно, нас цікавив".

Програма буде виходити у неділю о 22:30.

У новому сезоні знімальна група проекту збирається підкорити Америку. Світське життя планує поїздку на кінофестиваль у Торонто, а потім на Тиждень моди в Нью-Йорк.

У Франції придбали сотню різноманітного пір"я, різнобарвні накладні вії та строкаті тканини для екстравагантних убрань Каті Осадчої.

Телепрограма Світське життя і веб-ресурс svitske.tv належать компанії Final Cut Media. Програма Світське життя виходила на Першому каналі з 3 березня 2007 року. Перед цим декілька років програма Каті Осадчої Світські хроніки виходила на телеканалі Тоніс, повідомляє Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Заради 1+1 Катя Осадча засмагла і схудла на 5 кілограмів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути