Ексклюзиви
понеділок, 07 вересня 2009 15:28

Зампрокурора Запорізької області збив скутериста на смерть

Зампрокурора Запорізької області збив скутериста на смерть

Автомобіль заступника прокурора Запорізької області Олега Скиданова зіткнувся зі скутером, в результаті дорожньо-транспортної події скутерист загинув.

Як повідомили в прес-службі прокуратури області в понеділок, ДТП відбулося 5 вересня на автодорозі "Акимівка - Кирилівка" в Запорізькій області. Скутером керував 17-річний житель села Мала Тернівка Акимівського району.

В ході першочергових перевірочних дій встановлено, що Скиданов, керуючи своїм автомобілем, побачив, що в попутному напрямку ближче до правого краю проїжджої частини рухалися два скутери. Заступник прокурора подав застережливий звуковий сигнал.

"Один скутерист з"їхав з проїжджої частини і зупинився, а другий, не подавши світлового сигналу і сигналу рукою про зміну напряму руху, несподівано почав здійснювати поворот наліво, перетинаючи проїжджу частину у бік з"їзду до каналу зрошування. Внаслідок цього відбулося зіткнення скутера з автомобілем, який продовжував рухатися своєю смугою руху", - мовиться в повідомленні прес-служби.

Згідно з протоколом медичного обтеження було встановлено, що водій Скиданов тверезий, ознак алкогольного сп"яніння не мав.

Прокурор Запорізької області по факту ДТП порушив кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 286 ч.2 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспотним засобом, що призвело до смерті потерпілого).

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Зампрокурора Запорізької області збив скутериста на смерть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути