середа, 31 травня 2023 21:03

Спецтема: Війна Росії проти України

Залужний розповів про план ЗСУ американському генералу

Залужний розповів про план ЗСУ американському генералу
Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний зідзвонився з головою Об'єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі. Фото: t.me/CinCAFU

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний провів телефонну розмову з головою Об'єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі.

Говорили про обстановку на фронті, подальші плани ЗСУ щодо визволення української території, і про можливі дії противника. Про це Залужний повідомив у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти нажахані та роздратовані приїздами Сирського на фронт – Череватий

"Приділили увагу питанню постачання озброєння, військової техніки і боєприпасів. Серед пріоритетних потреб – далекобійні снаряди. Поінформував про масовані ворожі атаки крилатими і балістичними ракетами, ударними безпілотниками та керованими авіабомбами. Важливо працювати над посиленням протиповітряної оборони України за рахунок додаткових систем та винищувачів F-16", – вказав він.

Залужний та Міллі домовилися підтримувати діалог і надалі.

Міністерство внутрішніх справ країни-агресорки Російської Федерації оголосило у розшук головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного. Також росіяни оголосили у розшук командувача Сухопутних військ ЗСУ Олександра Сирського.

Оголошенням в "розшук" Валерія Залужного і Олександра Сирського окупанти хочуть урівняти їхні злочинні дії з нашими оборонними і здійснити психологічний тиск та деморалізацію ЗСУ, написала в Telegram заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

Зараз ви читаєте новину «Залужний розповів про план ЗСУ американському генералу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути