середа, 31 травня 2023 14:59

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти нажахані та роздратовані приїздами Сирського на фронт – Череватий

Окупанти нажахані та роздратовані приїздами Сирського на фронт – Череватий
Генерал Олександр Сирський відвідує підрозділи ЗСУ на передовій. Фото: t.me/s/osirskiy

Окупантів сильно дратують та залякують регулярні візити на фронт командувача Сухопутних військ Збройних сил України Олександра Сирського.

Враховуючи те, що саме Сирський був автором і керівником Київської, Харківської та Лиманської операцій з деокупації. Про це розповів речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий в коментарі "24 каналу".

За його словами, Сирський часто відвідує підрозділи на передовій.

"Перед тим, як ухвалюються вирішальні рішення, він, окрім замислу бою, окрім максимального прорахунку, любить відчути настрої, дух солдата. Така педантична людина", – сказав Череватий.

Він зауважив, що такі поїздки для генерала мають велике значення. І українські військові, яких він відвідує, відчувають єдність, що генерал і солдат в одному строю, каже Череватий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тримаємо Бахмут і готуємось до наступу" – Сирський приїхав до оборонців міста-фортеці

"Навіть президент часто приїжджає на відміну від ворога. Вони (солдати. – Gazeta.ua) це відчувають, це надихає їх. І це дуже дратує ворога", – наголосив речник.

Генерали української армії не бояться приїжджати до солдатів на фронт, підбадьорювати їх та перебувати разом з армійцями під обстрілами. І це чіткий знак нового українського війська, додав Череватий.

Він зауважив, що кілька місяців тому Сирський потрапив під обстріл поблизу Соледара на Донеччині.

"Віддавалися команди генералом безпосередньо під обстрілами й це було помітно. І це всі розуміють, що всі разом дають відпір ворогу і перемагають – найголовніше", – зазначив Череватий.

Він додав, що такі поїздки генерала передують хорошим звісткам.

30 травня міністерство внутрішніх справ країни-агресорки РФ оголосило у розшук головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного. Також росіяни оголосили у розшук Олександра Сирського.

Оголошенням в "розшук" генералів Залужного і Сирського окупанти хочуть урівняти їхні злочинні дії з нашими оборонними і здійснити психологічний тиск та деморалізацію ЗСУ, пояснили в Міноборони.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти нажахані та роздратовані приїздами Сирського на фронт – Череватий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути