Ексклюзиви
четвер, 04 вересня 2008 11:59

З 7 вересня по 15 грудня рух на Хрещатику в Києві буде обмежений

Рух на Хрещатику в Києві буде обмежений з 7 вересня по 15 грудня 2008 року з 11:00 до 15:00 у зв"язку з проведенням інженерно-геологічних робіт для реконструкції Європейської площі, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

За словами першого заступника глави КМДА Дениса Басса, в цей час у місцях виконання робіт, пов"язаних зокрема з будівництвом комплексу нежитлових приміщень для розміщення об"єктів обслуговування населення, підземного паркінгу, підземних пішохідних переходів і офісно-готельного комплексу "Столичний" буде перекрита проїжджа частина в обох напрямах і тротуари на парному й непарному боках Хрещатика.

Згідно з розпорядженням, під час вказаних інженерно-геологічних робіт дозволено закривати вулицю не більше 14 метрів уздовж проїжджої частини або тротуарів і 4 метрів території впоперек проїжджої частини або тротуарів.

ВАТ "Київпроект" спільно з комунальною корпорацією "Київавтодор" доручено в установленому порядку розробити й погоджувати з управлінням Державтоінспекції ГУ МВС України в м. Києві схему організації дорожнього руху на даній ділянці.

Після завершення виконання робіт в місцях інженерно-геологічних вишукувань буде відновлено покриття проїжджої частини вулиці за типом існуючого, а покриття тротуарів - фігурними елементами мощення. Геологічні роботи буде проводити компанія "Укрбудрозвідка" на замовлення комунальної корпорації "Київавтодор".

Раніше КМДА заборонила в Києві їздити вантажівкам. Рух великовагового транспорту вулицями міста у спекотний період значно пошкоджує асфальтобетонне покриття. Утворюється колійність та напливи на дорогах, що створює негативні умови пересування для усіх учасників дорожнього руху і впливає на його безпеку, повідомляє NEWSru.ua

Зараз ви читаєте новину «З 7 вересня по 15 грудня рух на Хрещатику в Києві буде обмежений ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути