Ексклюзиви
неділя, 07 жовтня 2012 13:45

"Я нічого не платила": вертодром Януковича використали для показу мод дружини бізнес-партнера
8

Друг Андрія Ющенко Олександр Фортадо
Фото: ФОТО: bestin.ua
Альона Вінницька
Зоя Литвина (справа) - жінка олігарха Хмельницького
Донька спікера Литвина (зліва) з подругою
Олена та Вктор Мігдісови

На вертолітному майданчику, який будували нібито для президента Віктора Януковича на схилах Дніпра, 4 жовтня провели показ колекцій моди.

Подіум на вертодромі облаштували спеціально для дизайнера Олени Мігдісової, йдеться в сюжеті ТВі. Якщо бути точним, то всі прийшли, щоб побачити показ колекцій Pret-a-Porte і Haute Couture Олени Мігдісової для бренду OBRANI.

Сама дизайнер заявляє, що орендувати таке місце для заходу дуже просто, для цього потрібно просто зателефонувати в "аеротаксі".

"Будь-яка людина, якщо повірить у себе, не буде думати, що це щось нереальне, зможе тут провести захід. Я нічого не платила", - сказала Мігдісова. Однак її чоловік, бізнесмен з Донецька Віктор Мігдісов зазначив, що це організували партнери: "Не май сто рублів, а май сто друзів".

Мігдісов - бізнес-партнер сина президента. Його компанія ТОВ "Композит" будує для корпорації Олександра Януковича "МАКО". Бізнесмен також відновлює Межигірський монастир, який знаходиться поряд з огорожею резиденції президента.

Директор вертолітного майданчика, друг Мігдісова Олег Лисюк також стверджує, що "на сьогоднішній день будь-який бажаючий може орендувати злітно-посадочні місця за певний тариф". Внизу ж під вертодромом знаходиться 5-поверхова будівля, всередину якої журналістів не пустили.

За словами Лисюка, внизу будуть ресторан, офіси, концерт-хол. "Тут буде найбільший в Україні, а може і в Східній Європі центр обробки даних. Силіконова долина - це, звичайно, дуже круто. Але тим не менше", - сказав він.

Раніше повідомлялося, що скандальний вертодром в центрі Києва буде платним навіть для Януковича

Зараз ви читаєте новину «"Я нічого не платила": вертодром Януковича використали для показу мод дружини бізнес-партнера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути