пʼятниця, 27 червня 2008 15:26

В"язень-утікач ховався від поліції в наволочці

Поліція округу Кроуфорд (Crawford) в Арканзасі затримала Луіса Камачо-Мендозу (LuisCamacho-Мendoza), що втік з ув"язнення, який сховався від переслідувачів в шафі для білизни, повідомляє видання TheSouthwestTimes.

Мендоза зарився в білизну, надівши на голову наволочку від подушки, проте поліцейські помітили під наволочкою контури голови утікача, і він був схоплений. Поліція продовжує пошуки людини, яка надала Мендозі кімнату для тимчасового притулку.

Повідомляється, що мексиканець потрапив в центр утримання під вартою ще в січні 2008 року за зберігання і перевезення наркотиків. Імміграційні служби розглядали питання про його депортацію на батьківщину.

Мендоза працював на кухні. Він скористався своїм положенням і за допомогою хитромудрого пристосування, зібраного з двох наконечників викрутки, відкрив кухонні двері, які вели на волю.

Перед втечею Мендоза змайстрував з туалетного паперу троянду, яку попросив товаришів передати наглядачеві на знак подяки за хороше ставлення. Крім того, він хотів тим самим вибачитися за втечу, повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «В"язень-утікач ховався від поліції в наволочці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути