Ексклюзиви
четвер, 03 вересня 2009 16:29

Вуді Аллен затягнув Карлу Бруні в кіно

Вуді Аллен затягнув Карлу Бруні в кіно

Список творчих досягнень і романтичних завоювань Карли Бруні добре відомий. Тепер же, згідно з відомостями, що з"явилися, співачка готова перекваліфіковуватися в актриси заради ролі у фільмі Вуді Аллена.

Телевізійна станція, що частково належить співпродюсеру Вуді Аллена компанії Mediapro, повідомила, що Бруні зіграє в одному з наступних фільмів Аллена.

Аллен також заявив, що дуже хотів би працювати зі співачкою, повідомляє The Guardian.

Талановита виконавиця і автор пісень у минулому була топ-моделлю - "королевою подіуму", сьогодні вона дружина президента Франції Ніколя Саркозі.

Для Бруні це буде не перший досвід зйомок. Вона вже одного разу з"являлася на великому екрані в ролі самої себе у фільмі Роберта Альтмана "Прет-а-порте".

Вуді Аллен нещодавно уклав контракт з Mediapro на зйомки трьох фільмів. Над першим в списку робота була розпочата в Лондоні цього літа. У ньому з"являться Антоніо Бандерас, Ентоні Хопкінс та Джош Бролін. Другий фільм зніматиметься в Парижі наступного року.

Режисер раніше вже працював з компанією над фільмом "Вікі, Крістіна, Барселона" (Vicky Cristina Barcelona) з Пенелопою Крус, Ребекою Холл, Скарлетт Йоханссон і Хав"єром Бардемом в головних ролях.

Фокус

Зараз ви читаєте новину «Вуді Аллен затягнув Карлу Бруні в кіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути