четвер, 08 жовтня 2020 14:08

Час пікніків: синоптикиня розповіла про погоду до кінця тижня

Час пікніків: синоптикиня розповіла про погоду до кінця тижня
Вихідні також обіцяють тепло та відсутність злив. Фото: pixabay.com

Завтра температура повітря продовжить дарувати комфорт. Суха погода триватиме у східній частині України - антициклон блокуватиме західні вологі повітряні потоки.

Повітря буде вологим, але без істотних дощів, хіба вдень невеликі пройдуть на Житомирщині та в окремих районах Київщини, повідомила синоптикиня Наталка Діденко у Facebook.

Прогнозують туман. Окрім романтичності та вдалих фотографій у соцмережах, тумани погіршують видимість і можуть ускладнити ситуацію на дорогах. 9 жовтня у більшості областей України вдень очікується +18...23°С, на півдні – +20...25°С.

У західних областях буде свіжіше, +14...17°С, але прохолоду компенсуватиме сонце. Вітер стихне. Південно-східні пориви будуть невеликими, максимум помірними.

У Києві в п'ятницю передбачається тепла погода з максимальною температурою повітря до +20°С, дощі відступлять, південно-східний вітер не турбуватиме сильними поривами, можливий туман. Вихідні також обіцяють тепло та відсутність злив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптик розповів, коли чекати перших заморозків зі снігом

Листопад почнеться з дощів. А десь із середини першої декади прийде бабине літо. Далі погода зіпсується, прийдуть середньої інтенсивності дощі з переходом у сніг, на 2-3 дні знизиться температура. Потім знову потеплішає. Цей період займе і початок третьої декади. Температура знизиться, хоча некритично. Спостерігатиметься мінусова температура вночі і зрідка вдень.

Зараз ви читаєте новину «Час пікніків: синоптикиня розповіла про погоду до кінця тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути