пʼятниця, 30 березня 2012 17:41

Волонтери допомагатимуть даішникам спілкуватися з іноземцями під час "Євро-2012"

Волонтери допомагатимуть даішникам спілкуватися з іноземцями під час "Євро-2012"
Волонтери працюватимуть у складі відповідних підрозділів ДАІ. ФОТО: eveningkiev.com

Працівники Державної автомобільної інспекції України під час чемпіонату Європи з футболу до складу своїх підрозділів долучатимуть волонтерів, аби ті допомагали їм із гостинністю та англійською.

Про це розповів на прес-конференції генерал-майор міліції, начальник Центру безпеки дорожнього руху та автоматизованих систем МВС України Сергій Будник.

"На сьогодні нами практично закінчені процедури вивчення ситуації в приймаючих містах стосовно розміщення спортивних об'єктів, фан-зон, місць проживання, маршрутів пересування офіційних делегацій і команд, які братимуть участь у змаганнях, – говорить правоохоронець. – Також вивчено стан організації дорожнього руху на тих чи інших ділянках, розроблені плани дій під час "Євро". Відповідно навчається особовий склад, проходить тренування, інструктажі й вивчає англійську мову".

За словами Сергія Будника, до цього процесу долучаються також волонтери, які будуть діяти у складі відповідних підрозділів, аби допомогти інспекторам спілкуватися з іноземцями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Євро працюватиме 5,5 тисяч волонтерів

"Головне завдання, яке стоїть перед нами – це надати гостям якомога більше сприяння в отриманні найточнішої інформації про ті чи інші об'єкти, місце проведення змагань, розташування фан-зон тощо", – зазначив пан Будник.

Він також зауважив, що, крім цього, зараз вивчається питання постачання нової техніки.

"Маємо надію, що найближчим часом ми ще трохи отримаємо транспортних одиниць, засобів зв'язку та інших приладів для того, щоб можна було гідно зустріти "Євро-2012". Хочу всіх запевнити, що ми робимо все можливе, аби з нашого боку було найбільше сприяння в гостинному прийомі іноземців", – сказав правоохоронець.

Зараз ви читаєте новину «Волонтери допомагатимуть даішникам спілкуватися з іноземцями під час "Євро-2012"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути