четвер, 29 березня 2012 08:51

У Польщі закрили стадіон Євро-2012

У Польщі закрили стадіон Євро-2012
За чутками стадіон у Вроцлаві може взагалі залишитися без футболу. Фото: ukraine2012.gov.ua

Футболісти вроцлавського "Шльонска" не зможуть провести найближчий домашній матч польської першості на Муніципальній арені у Вроцлаві, побудованій до фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Як інформують місцеві медіа, офіційною причиною такого рішення керівників ФК "Шльонск" та спілки "Wroclaw 2012" називають заміну трав'яного газону на єврооб'єкті, ремонт системи поливу поля, а також необхідність очистити зовнішній фасад стадіону.

Неофіційно ж говориться про те, що стадіон буде закритий для будь-яких футбольних подій через застереження УЄФА щодо енергетичного забезпечення об'єкту. Втім у місцевій спілці, відповідальній за підготовку міста до Євро-2012, цю інформацію спростовують. "УЄФА не має відношення до цього рішення", – підкреслила речник "Wroclaw 2012" Магдалена Малара.

Водночас, завершився термін дії тимчасового дозволу на експлуатацію арени і керівники стадіону має якнайшвидше визначитися – подавати запит на видачу ще однієї короткострокової згоди чи отримувати постійний дозвіл. Відповідна процедура може зайняти до чотирьох тижнів.

Нагадаємо, під час Євро-2012 Вроцлав прийме три матчі групи А за участі національної збірної Чехії.

Зараз ви читаєте новину «У Польщі закрили стадіон Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути