пʼятниця, 21 вересня 2007 12:15

Володимир Путін розповів про своє майбутнє

Про це зайшла мова в Сочі на зустрічі російського лідера з учасниками Міжнародного дискусійного клубу "Валдай". "Я багато думаю над тим, як повинне будуватися життя Росії після 2008 року і далі, - признався в ході бесіди президент, - і я не бачу ніякого іншого інструменту, що стабілізує країну, окрім як демократії і багатопартійної системи". Він підкреслив, що вважає за неможливе "будувати майбутнє Росії, пов"язуючи долю багатомільйонної країни з однією людиною або з групою осіб".

Путін відзначив, що "мають рацію і ті, хто говорить, що я піду, та інші, хто говорить, що залишуся". "Тому що я ухвалив тверде рішення - давно, із самого початку, - що будь-яка людина, яка перебуває при владі, не повинна міняти структуру влади під себе, - пояснив глава держави. - Мене самого турбує, що сьогодні багато що залежить в Росії тільки від однієї людини. І я хочу розширити цей майданчик".

В той же час, за словами президента, коли він сказав, що мають рацію і ті, та інші, це означає, що він "не збирається зникати взагалі кудись". "Я не збираюся емігрувати на постійне місце проживання в іншу країну. Я люблю свою країну, я росіянин, - підкреслив Путін.

Російський лідер признався, що "поки точно для себе не вирішив", чим займатиметься. "Але чим би я не займався, я розумію, що вплив якийсь буде. Це об"єктивні речі. Я не збираюся ним спекулювати, цим впливом, гіпертрофувати його значення, але він буде", - відзначив Путін. Він нагадав стійкий вираз, згідно з яким "перемога не за тими, за ким сила, а за тими, за ким правда".

"Моя мета полягає в тому, щоб влада в Росії була стабільною, - заявив Путін. - І у мене є всі підстави вважати, що так воно і буде".

Президент нагадав, що голова Ради федерації Сергій Міронов створив партію "Справедлива Росія", але він його підтримав. Російський лідер відзначив, що йому б хотілося, щоб в Росії була соціал-демократична складова на політичній сцені, "не уламок з минулих часів у вигляді КПРФ, а сьогодення, відповідальний сучасний лівий рух: ліва партія з соціал-демократичним складом мислення". "Я і далі маю намір діяти в цьому напрямі, навіть незалежно від того, що, безумовно, підтримаю на майбутніх виборах "Єдину Росію", - уклав Путін.

Глава держави вказав, що рівень успіху, який заслуговує та або інша політична сила, визначається виборцями, пише електронна газета дні.ru.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Путін розповів про своє майбутнє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути