неділя, 11 жовтня 2009 15:18

Вокаліст Boyzone помер після вечірки

Вокаліст Boyzone помер після вечірки

Вокаліст ірландського поп-гурту Boyzone Стівен Гейтлі знайдений мертвим на іспанському острові Майорка. Про це 11 жовтня повідомило британське видання News of the World. Представники музичного колективу вже підтвердили смерть музиканта.

За словами друзів 33-річного музиканта, Гейтлі помер увечері в суботу, після того, як сходив на вечірку в курортному місті Пальма-де-Майорка, де він проводив вихідні.

Обставини смерті співака поки не ясні. "Схоже, він пішов пропустити пару стаканчиків, потім повернувся додому, заснув і вже ніколи не прокинувся", - вважає друг покійного.

Група Boyzone утворилася в 1993 році і практично відразу стала популярною, особливо у Великій Британії, Австралії, Новій Зеландії, а також у деяких азіатських країн. Протягом перших семи років свого існування Boyzone продали більше 15 мільйонів записів і шість разів очолювали національний хіт-парад Великої Британії, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Вокаліст Boyzone помер після вечірки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути