неділя, 18 серпня 2013 13:02

"Володимир Путін, пийте на здоров'я" - резиденції Путіна в Сочі загрожує фекальний потоп

До резиденції Бочаров струмок, куди Президент РФ Володимир Путін прибув 15 серпня, тече смердючий потік фекальних вод з забудованого дачного товариства "Залізничник"

Про це пишуть очевидці на сайті "БлогСочі"

"Спустився від дачного як би некомерційного товариства" Залізничник ", яке завдяки меру-нероби Анатолію Пахомову вже давно перетворилося на мікрорайон висотних самобудів, і ... був украй здивований. У Бочаров струмок нижче за течією впадала чорна смердюча рідина, мовляв, Володимир Путін, пийте на здоров'я ... ", - зазначає блогер Олександр Валов.

За його словами, "все це ретельно перемішується природним шляхом з притоками, набуваючи більш "товарного вигляд ", протікаючи під залізницею, біжить до резиденції президента Володимира Путіна".

Зазначимо, в Бочаров струмок Володимир Путін прибув з Москви 15 серпня. У своїй сочинській резиденції він зустрівся з президентом Абхазії Олександр Анквабом, членом Держради Китаю Ян Цзечі, провів селекторну нараду щодо ситуації в регіонах Далекого Сходу, які страждають від катастрофічного паводку.

Водночас той же активіст Олександр Валов, який повідомив про сморід пише, що забруднення річок в районі Великого Сочі в розпал курортного сезону - звичайна практика.

"У гирлі Мзимти купатися вже заборонено, річка Псахе давно стала цементной, в Бзугу і зовсім кілька місяців течуть каналізаційні стоки, а напередодні і річка Сочі в двох кроках від ринку" МореМолл" зблідла від викидів рідини бетонного кольору", - пише він.

Проблем додає те, що "Сочіводоканалу" ніяк не вдається ввести в експлуатацію нові очисні споруди, збудовані за програмою підготовки міста до Олімпіади. ІА "Сочі-24" повідомляє, що організація відмовляється приймати в експлуатацію нові об'єкти водопровідно-каналізаційного господарства (ВКГ) через низку великих недоліків і дрібних "недоробок".

Також в Сочі не вирішено питання з компенсаціями "Сочіводоканалу" за експлуатацію дорогих споруд: за розрахунками компанії витрати на добудову та утримання цих об'єктів у 2013-14 роках прогнозувалися в сумі 7,3 млрд рублів, це майже в півтора рази більше виручки в 2013 році і в 2,5 рази - ніж у 2014.

Зараз ви читаєте новину «"Володимир Путін, пийте на здоров'я" - резиденції Путіна в Сочі загрожує фекальний потоп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

77

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути