пʼятниця, 06 травня 2011 16:38

Візит Кирила перевів харківську міліцію на посилений режим

Візит Кирила перевів харківську міліцію на посилений режим

Харківська міліція 7-9 травня у зв'язку з візитом глави Російської православної церкви Кирила і проведенням заходів до Дня Перемоги буде нести службу в посиленому режимі.

Як повідомили в обласному управлінні МВС України в Харківській області, 7 і 8 травня в Харкові з робочим візитом перебуватиме патріарх Московський і всієї Русі Кирило, який 8 травня відслужить божественну літургію на площі Свободи.

8 і 9 травня в Харкові та області планується проведення святкових заходів з нагоди святкування 66-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

З метою забезпечення громадського порядку та безпеки громадян у місцях проведення масових заходів і на прилеглій території керівництвом Головного управління МВС України в Харківській області особовий склад харківської міліції переведено на посилений режим несення служби, пояснили в управлінні МВС.

Зокрема, за кожним місцем проведення заходів закріплені керівники органів внутрішніх справ. Також до місць розташування меморіалів, пам'ятників і військових поховань з метою недопущення актів вандалізму будуть наближені наряди міліції (патрульної служби, державної автоінспекції, служби охорони, дільничні інспектори міліції), всі місця проведення заходів також будуть взяті під охорону працівниками міліції.

Згідно з повідомленням МВС, для охорони громадського порядку планується залучити 4000 працівників міліції та 100 військовослужбовців Внутрішніх військ МВС України. Під час заходів особовий склад підрозділів, підпорядкованих ГУ МВС в області, буде переведений на цілодобовий графік несення служби ", - зазначили у ВЗГ.

Як повідомлялося, сьогодні, 6 травня, патріарх Кирило прибув до Донецька, звідки вирушить до Харкова.

Зараз ви читаєте новину «Візит Кирила перевів харківську міліцію на посилений режим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути