Ексклюзиви
вівторок, 18 квітня 2017 14:06

Вікторії Кравченко потрібні гроші на лікування церебрального паралічу

 

У 3-річної Вікторії Кравченко з міста Макіївка Донецької області церебральний параліч. Їй потрібна терапія в Міжнародній клініці відновного лікування Володимира Козявкіна в Трускавці. Вона коштує 10 850 грн.

"Дочка народилася в тяжкому стані, сама не почала дихати, пульс був уповільнений. Віку поклали до реанімації. Виписали через місяць під спостереження невролога. Лікарі ставили тільки підвищений тонус м'язів. Ми займалися вдома, проходили курси масажу, медикаментозне лікування, але я бачила, що все-таки дитина відстає у фізичному розвитку. У рік і вісім місяців після планового обстеження доньці поставили діагноз - дитячий церебральний параліч. Лікарі прогнозували хороші результати, якщо доки вона маленька інтенсивно працювати, проходити регулярно курси реабілітації, займатися вдома. Розумово Віка розвивається добре, зрозуміло розмовляє, вміє рахувати до 10, знає всі кольори, основні геометричні фігури. Вона пройшла 3 курси реабілітації, після яких може без підтримки простояти кілька хвилин, впевненіше йде за одну руку. Для неї це дуже хороші результати. Необхідно продовжувати лікування. Але оплатити його ми зараз не маємо змоги. Заробітку вистачає лише на проживання", - розповідає Оксана, мати Вікторії.

Контакти батьків:

Батько – Кравченко Дмитро Сергійович (095) 351-91-99

Мати - Кравченко Оксана Миколаївна (095) 6421024

Реквізити для допомоги:

Всеукраїнська благодійна організація "Український Фонд Допомоги"

Код ЄДРПОУ: 37241402

Поточний рахунок: 26004052718802

МФО: 300711

Банк: ПАТ "Приватбанк" Печерська філія, м. Київ

Призначення платежу: Пожертвування на лікування Вікторії Кравченко.

Також допомогти можна відправивши SМS-повідомлення зі словом ДОБРО (DOBRO) на короткий номер "3809". Вартість повідомлення 9 грн з урахуванням податків. Послуга доступна абонентам операторів "Київстар", Vodafone, Lifecell.

Зараз ви читаєте новину «Вікторії Кравченко потрібні гроші на лікування церебрального паралічу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути