Ексклюзиви
четвер, 12 січня 2012 17:04

Віктор Янукович минулого року втратив три роботи

Віктор Янукович минулого року втратив три роботи

Тезка президента України киянин, полковник внутрішньої служби Віктор Янукович розповів, як прожив минулий рік. Втратив три роботи, посадив фруктовий сад і загубив ключі.

"Пішов у відставку в званні полковника. Отримую пенсію 3800 гривень на місяць. Це вдвічі менше, ніж могла бути цивільна, бо я — кандидат економічних наук. Колеги через суд відмовилися від військової пенсії, а я подумав, що це не личить офіцеру. Знайшов три викладацькі роботи: у військовому інституті на базі університету імені Шевченка, міліцейській Фінансово-правовій академії й Академії муніципального управління. Заробляв небагато, але нам із дружиною вистачало. Пенсію віддаю їй, а що заробив зверху — ділю, як хочу. Фінансування освіти цього року скоротили, перші попали під удар викладачі-пенсіонери. Тому я втратив одразу три роботи. Шкодую, бо зі студентами було весело", - розказав Віктор Янукович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наречені-тезки познайомилися в Інтернеті

Має дачу неподалік Кагарлика.

"Дружина любить порпатися в землі, заради неї дачу купили. Майже всю територію квітами засадила. Поруч дочка живе із чоловіком і онуком. Садок у нас старий, всього кілька яблунь. Я купив три персика, пару абрикосів, черешень, вишень. Погано, що влітку воду для поливу треба було за кілька кілометрів возити. Сусіди в дачному селищі багаті, подували палаци з басейнами, і вода в криницях зникла", - зазначив чоловік.

Прочитати про те, як провів 2011-й рік тезка президента детальніше можна в журналі  "Країна" № 1 (104) за 12 січня 2012 року.

 

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Янукович минулого року втратив три роботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути