понеділок, 03 січня 2022 12:17

Викривляються ноги і хребет - мати на генетичне обстеження сина просить допомоги

Автор: Фото надане Анастасією Яхненко
  9-річний Гєрман Яхненко зі Сміли на Черкащині має сечокам’яну хворобу та затримку фізичного розвитку. Підозрюють вроджену патологію з порушенням білкового обміну. На генетичне обстеження потрібна допомога.
9-річний Гєрман Яхненко зі Сміли на Черкащині має сечокам’яну хворобу та затримку фізичного розвитку. Підозрюють вроджену патологію з порушенням білкового обміну. На генетичне обстеження потрібна допомога.

9-річний Гєрман Яхненко зі Сміли на Черкащині має сечокам'яну хворобу та затримку фізичного розвитку. Підозрюють цистинурію. Це вроджена патологія з порушенням білкового обміну. На генетичне обстеження потрібна допомога.

"Перший камінчик в нирці Гєрмана виявили в 2 роки. 2 роки. Перед тим в нього піднялася висока температура і блював, - розповіла Gazeta.ua мати Анастасія Яхненко. - Нас направили на УЗД в Черкаси. В лівій нирці виявили камінчик. З тих пір під час загострень проходимо лікування. Потрібно періодично обстежуватися, щоб камінець різко не почав збільшуватися. Зараз він 4-міліметровий, такий вже виявили і в правій нирці. З'явилося декілька дрібненьких конкрементів. Лікарі кажуть, Гєрману потрібне максимальне обстеження, щоб знати причину сечокам'яної хвороби. Під питанням діагноз цистинурія. Це вроджена патологія з порушенням білкового обміну. Бо Гєрман відстає в фізичному розвитку. І по вазі, і по росту. Викривляються ноги, шия і хребет. В "Охматдиті" сказали, що потрібне генетичне обстеження. воно коштує 15 тисяч гривень. Аналізи будуть відсилати в Каліфорнію. Я чотири роки лікую сепсис. Наслідки кесаревого розтину. Перенесла вже 5 операцій. На весну планують ще одну. У мене двоє дітей і мама. Тому на обстеження сина прошу допомоги в небайдужих людей".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Упав лицем в пісок, бо відмовили руки і ноги" - ветерану на лікування імунної системи потрібна допомога

Реквізити для допомоги:

картка Райфайзенбанку: 4149 5100 6846 8661 (Яхненко Анастасія Геннадіївна).

Зараз ви читаєте новину «Викривляються ноги і хребет - мати на генетичне обстеження сина просить допомоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути