Ексклюзиви
пʼятниця, 01 березня 2013 10:14

Відомий російський блогер втік з Росії "через професійну діяльність"

Відомий російський блогер втік з Росії "через професійну діяльність"
Фото: ria.ru

У четвер відомий блогер та член Координаційної ради опозиції Рустем Адагамов повідомив на своїй сторінці в Facebook про те, що він переїхав з Москви до Праги.

"Я, загалом, переїхав до Праги, зняв тут квартиру, буду облаштовуватися. Треба купити меблі, пізніше - машину. Тішить, що все близько, рукою подати, хочу поїздити, порозповідати про Європу ", - написав Адагамов.

За словами блогера, його переїзд ніяк не пов'язаний із звинуваченнями його колишньої дружини Тетяни Дельсаль у педофілії.

"Мій від'їзд до Праги взагалі ніяк не пов'язаний з цієї божевільної історією. Я хочу займатися фотожурналістикою в Європі, є пропозиції для блогу ", - заявив Адагамов у мікроблозі Twitter.

Скандал за участю Адагамова почався наприкінці 2012 року з публікації відеоролика, в якому колишня дружина блогера звинуватила його у багаторазових згвалтуваннях неповнолітньої дівчини, перше з яких, за словами Дельсаль, було скоєне, коли жертві було 12 років.

Зараз ви читаєте новину «Відомий російський блогер втік з Росії "через професійну діяльність"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути