понеділок, 09 квітня 2012 17:17

Anonymous очолили рейтинг найвпливовіших людей 2012 року

Anonymous очолили рейтинг найвпливовіших людей 2012 року
Anonymous не визнаються ані людиною, ані групою людей. Фото: 3dnews.ru

Хакерське угрупування Anonymous посіло перше місце в рейтингу найвпливовіших людей 2012 року за версією читачів журналу The Time. 17 квітня видання опублікує список, базований на думці редакторів. Збірний образ Anonymous набрав 395 793 голоси, випередивши наступного у списку гендиректора сервісу Reddit Еріка Мартина на 131 тис. голосів.

Повідомляється, що Anonymous набирали приблизно 14 тис. голосів на годину, що дозволило групі зайняти лідируючу позицію в найкоротший термін. У рейтингу також згадуються популярний російський блогер Олексій Навальний, який набрав трохи більше 92 тис. голосів, Володимир Путін (71 тис.), Lady Gaga (32 тис.), Барак Обама (25 тис.), Тім Кук (9 тис.) , Ларрі Пейдж (7 тис.) та інші.

У коментарі до рейтингу The Time підкреслюється, що Anonymous не є людиною або групою людей. Це, однак, не завадило хакерам бути включеним до списку видання і зайняти за підсумками "народного" голосування перше місце.

Зараз ви читаєте новину «Anonymous очолили рейтинг найвпливовіших людей 2012 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути