субота, 11 лютого 2012 10:45

Хакери Anonymous зламали сайт ЦРУ

Група хакерів Anonymous заявляє, що зламала сайт ЦРУ cia.gov. Ресурс в ніч на суботу припинив роботу, відзначає британська телерадіомовна корпорація ВВС.

Про те, що атака на сайт ЦРУ справа рук Anonymous, вони заявили на своєму акаунті в Twitter: "CIA TANGO DOWN". При цьому хакери не стали пояснювати мотиви своїх дій. На 9:30 (за київським часом) сайт ЦРУ відповідав на запити періодично. Зараз сайт не працює.

Реакція розвідслужб США на подію поки не надходила.

У червні минулого року хакерська група LulzSec, пов'язана з Anonymous, вже "вимикала" сайт ЦРУ, а також сайт Сенату США.

Це не перша атака Anonymous на американські силові структури. У лютому вони виклали в інтернет запис телефонної розмови співробітників ФБР з поліцією Великобританії. На записі обговорюються плани боротьби з хакерами.

Раніше Anonymous здійснювали DDoS-атаки на сайти PayPal, Visa і MasterСard і ще низки відомих компаній. Мішенями угруповання, яке пізніше злилася з хакерами з групи LulzSec, стали також сайти компаній Sony, Nintendo, PBS, сайт Сенату США, урядові сайти Бразилії, Мексики, Італії та інші ресурси.

Зараз ви читаєте новину «Хакери Anonymous зламали сайт ЦРУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути