Ексклюзиви
понеділок, 26 серпня 2024 09:10

Відчують себе фаворитами: астрологиня назвала знаки, яким усе під силу

Відчують себе фаворитами: астрологиня назвала знаки, яким усе під силу
Особлива нагода змінити щось на краще з'явиться у Левів та Скорпіонів. Фото: pixabay.com

26 серпня багатьох може накрити зіркова хвороба. Своєю поведінкою відштовхнете від себе людей, на яких довгий час покладалися.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Вдалий день для придбання авто, - говорить астрологиня. - Не намагайтеся всидіти на двох стільцях. Якщо досі обираєте між кількома партнерами, поспішіть визначитися до вечора. Інакше їм стане відомо одне про одного. Можете втратити одразу кількох шанувальників. Утримайтеся від придбання вживаної побутової техніки та одягу з секонд-хенду. Викинете гроші на вітер. Якщо вже вкладати кошти, то у нове та сучасне обладнання. Фаворитами цього дня себе відчують Стрільці та Овни. Особлива нагода змінити щось на краще з'явиться у Левів та Скорпіонів. Вам усе буде під силу. Беріться за справи у гарному настрої".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Пересвідчитеся, що довіряти зараз не можна нікому. Друзі можуть розголосити якусь вашу таємницю. Тримайте язика за зубами, якщо не хочете стати героєм пліток.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Важко буде порозумітися з сусідами. Доведеться коритися волі старших родичів. Не намагайтеся їх силою перевезти з села у місто. Розрив з рідною домівкою погано позначиться на їхньому емоційному стані. Корисною буде ранкова пробіжка. Слідкуйте за тиском.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Будьте стриманими під час розмови з коханими. Ваша інтонація може їх засмутити. Уникайте перекусу у вуличних забігайлівках. Є ризик повернутися звідти з отруєнням.

Рак (22 червня - 22 липня)

Довідаєтеся неприємні подробиці з життя коханих. Попросіть милих залишити вас на самоті. Візьміть паузу для роздумів. Краще скасувати візит до косметолога.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Часто доведеться звертатися за порадою до батьків або старших родичів. Не ігноруйте їхні настанови. Важко буде проконтролювати витрати. Кишеня швидко спорожніє. Не варто робити пірсинг і татуювання.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Не плутайте дружбу з почуттям обов'язку. Навчайтеся відмовляти, більше часу присвятіть собі і родині. Вчасно повертайте кредити. Не варто відкривати нові кредитні картки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відкусять свій ласий шматок: ці два знаки озолотить останній тиждень літа

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Слідкуйте, скільки та коли ви їсте. Не варто наїдатися на ніч. Це позначиться на вашій фігурі. Самотнім варто шукати пару. Легко закохуватиметеся. Поруч знайдуться люди, варті ваших почуттів.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Потішать результатом справи, розпочаті у понеділок. На деякий час доведеться забути про відпочинок і розваги. Повірте, це варте ваших зусиль. Заробітки зростуть. Відчуєте більше можливостей для кар'єрного росту.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Активізуються контакти з людьми, яких бачите нечасто. Прислухайтеся до їхніх порад. До вас завітають у гості давні знайомі. Не зачиняйте перед ними двері. Вони принесуть у ваше життя гарні зміни.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Фінансові справи підуть угору. Оберіть роботу, що обіцяє стабільні заробітки. Більше уваги приділіть дітям. Вони відчувають невпевненість перед новим навчальним роком. Станьте для них надійною опорою.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Робота піде вдало. Отримаєте гарні відгуки про результат своєї праці. Насолоджуйтеся перемогою, але не забувайте про тих, хто робить усе, аби ви почувалися в комфорті.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Беріться до роботи раніше, ніж зазвичай. Вдасться доробити те, що не закінчили попереднього тижня. Вихідні залишать приємні враження. Варто більше уваги приділити шкірі та волоссю. Підберіть нову косметику.

Астрологиня зробила фінансовий гороскоп на вересень і неабияк здивувала прогнозом. Довідайтеся першими, яким знакам восени щаститиме на кожному кроці.

Зараз ви читаєте новину «Відчують себе фаворитами: астрологиня назвала знаки, яким усе під силу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути