Ексклюзиви
вівторок, 29 грудня 2009 10:34

Від раку мозку помер відомий актор та радіоведучий

Від раку мозку помер відомий актор та радіоведучий

У Москві помер актор Дмитро Персін. Про це повідомили в Союзі кінематографістів РФ.

Йому було 46 років, у Дмитра залишилися двоє дітей.

Персін помер вдома після тривалої хвороби. Протягом останнього часу актор боровся з пухлиною головного мозку.

Про хворобу актора стало відомо буквально на днях. 19 грудня його близькі та друзі опублікували повідомлення в Інтернет-щоденнику Персіна на сервісі Livejournal. У ньому повідомлялося, що Дмитро "схуд на 45 кілограмів, приймає їжу через зонд і не може ходити і говорити через сильну слабкість". Близькі зверталися до Інтернет-спільноти з проханням допомогти зібрати гроші на дорогу операцію, якої потребував актор.

Прощання з Персіним відбудеться в середу, 30 грудня. О 08:30 відбудеться відспівування актора в каплиці на території ЦКБ, а об 11:00 в "Будинку кіно" розпочнеться громадянська панахида. Поховають Персіна на Троєкурівському цвинтарі Москви.

Дмитро Персін народився 14 жовтня 1963 року в Новосибірську. Закінчив Криворізьку філію київського Інституту народного господарства. У 1996 році закінчив відділення естрадної режисури РАТМ (ДІТМ, майстерня І. Шароєва). Працював заступником головного бухгалтера на Домодєдівській килимовій фабриці. У 1992 році почав працювати менеджером в продюсерському центрі Ігоря Матвієнка. З 1992 року - організатор і соліст групи "Числа". З 2004 року - голос радіо Шансон. У його дискографії альбоми ПтицeLove (1999), Где ж "(2005)

З 2002 року почав зніматися в кіно, серед яких "Антикілер 2" (2003), "А вранці вони прокинулися" (2003), серіали "Солдати", "Моя прекрасна няня", "Бумер. Фільм другий" (2006), "Казка, розказана на ніч" (2006), "Платон" (2008) та багатьох інших.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Від раку мозку помер відомий актор та радіоведучий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути