середа, 16 червня 2010 12:47

Віце-мера Одеси, який стріляв на сміттєзвалищі, взяли під варту

Віце-мера Одеси, який стріляв на сміттєзвалищі, взяли під варту

Співробітники міліції взяли під варту заступника мера Одеси Вахтанга Убирію, який влаштував стрілянину на сміттєзвалищі.

Наразі Убирія перебуває лікарні, повідомив представник Головного управління Міністерства внутрішніх справ в Одеській області.

За його відомостями, госпіталізований напередодні із серцевою недостатністю й підвищеним артеріальним тиском у лікарню Святої Катерини в Одесі Убирія взятий там під варту за постановою правоохоронних органів.

"Це пов'язане з тим, що в ході розслідування кримінальної справи за ч.4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального Кодексу, ухвалене рішення про проведення експертизи стану здоров'я Убирії - одного з фігурантів справи, який вистрілив з пістолета в повітря", - сказав представник МВС.

Він уточнив, що отримано документальне підтвердження появи пістолета системи Макаров в Убирії.

З його слів, це нагородна зброя. Нею заступник мера Одеси, який обслуговував в 2001 році потреби грузинської армії, відзначило за заслуги Міністерство оборони Грузії.

Як повідомляло агентство, 20 грудня 2009 року мер Одеси Едуард Гурвіц скасував передачу в безоплатну оренду на 49 років полігона твердих побутових відходів "Дальницькі кар'єри", що перебуває в Овідіопольському районі Одеської області, товариству з обмеженою відповідальністю "Союз".

Рішення Гурвіца про скасування оренди прийнято у відповідь на протест прокуратури Одеси про незаконність передачі полігона.

12 червня заступник мера Одеси Микола Сердюк заявив про рейдерське захоплення 11 червня сміттєвого полігона побутових відходів "Дальницькі кар'єри" фірмою "Союз", за участю озброєних бійців спецпідрозділуя "Титан".

На місце прибув заступник мера Одеси Вахтанг Убірія, який у ході словесної перепалки із представниками "Союзу" дістав пістолет і вистрілив у повітря.

12 червня міліція порушила кримінальну справу за фактом стрілянини з пістолета на сміттєвому полігоні.

Товариство з обмеженою відповідальністю "Союз" належить лідерові політичної партії "Родина" Ігорю Маркову.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Віце-мера Одеси, який стріляв на сміттєзвалищі, взяли під варту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути