середа, 30 грудня 2009 16:50

Весілля Ані Лорак стало найгучнішою подією в шоу-бізнесі
14

Цей рік видався на диво багатим на народження дітей та вагітності серед вітчизняних представників шоу-бізнесу та політики. Але враховуючі скільки українських зірок будуть зустрічати Новий рік при надії, то 2010 може отримати статус бебі-буму.

Проте все ж таки найгучнішою подією 2009 року стало одруження співачки Ані Лорак з турецьким бізнесменом Муратом Налкакіоглу. Зіркове весілля продовжували святкувати більше тижня. Розпис пари відбувся в центральному РАГСі Києва 15 серпня. А звана вечеря з нагоди події відбулася на березі моря, в турецькому місті Белек. Святкова вечеря була влаштована в готелі батька Мурата, "Адам і Єва".

На жаль, такою самою гучною подією, але зі знаком "мінус" стало розлучення Лілії Подкопаєвої та Тимофія Нагорного. Ця важка подія тягнулась відносно довго. Пара вирішила розбігтись ще у січні, але офіційно розірвали стосунки лише у вересні. Розлучені батьки мають двох дітей: 3,5-річний прийомний Вадим та 2,5-річна рідна Кароліна.

Цікаво, що в один і той самий рік і навіть майже в один час одружились сини політичних противників Віктора Ющенка та Віктора Януковича. Першим естафету прийняв старший син президента, Андрій. Ющенко-молодший узаконив стосунки 30 липня в Печерському РАГСі. Обраницею 23-річного Андрія стала сестра відомої телеведучої Маші Єфросиніної, Єлизавета. Одразу після скромного розпису молодята відправились у весільну подорож на Сейшели.

А от весілля молодшого сина лідера "Партії регіонів" трималося в суворій таємниці. 28-річний Віктор розписався зі своєю нареченою, 23-річною Ольгою Корочанською у Донецьку 1 серпня. Дружина Януковича-молодшого працює юристом в адвокатській конторі.

Крім того закохані чекають в лютому на появу дитини. Зараз Ольга знаходиться на 6-7 місяці. І, як зізнався майбутній тато, це буде хлопчик.

Приблизно на такому ж терміні перебуває директор конкурсу краси "Міс Україна-Всесвіт" Олександра Ніколаєнко.

Дружина американського мільярдера Філла Раффіна не каже на кого саме вона чекає. Проте зазначила, що назве первістка американським ім"ям.

А от майбутня дитина Насті Приходько може мати грузинське ім"я Софіко. Принаймні так хоче мати співачки. Зараз учасниця "Євробачення-2009" перебуває на п"ятому місяці вагітності.

З батьком своєї дитини, 24-річним грузином Нуріком, співачка не одружена. Пара живе зараз з сім"єю Насті. Весілля планують відгуляти вже після народженні, коли дитині буде півроку.

Так само не одружена за батьком своєї майбутньої дитини Яна Клочкова. 27-річна плавчиня вагітна від молодшого за неї грузина Левана Ростошвілі.

Подейкують, що спортсменка знаходиться зараз на п"ятому місці вагітності. Не відомо, чи одружаться молоді батьки після народження дитини. Сама Яна зазначила, що хотіла б мати дівчинку.

Якщо всі зіркові майбутні мами "відклали" народження дитини на наступний рік, то Віра Брежнєва вирішила не тягнути і народила в цьому році. 16 грудня у київській клініці "Ісіда" екс-"ВІА Гра" народила дівчинку, хоча спочатку прес-служба співачки запевняла, що у артистки народився хлопчик.

Сумніви розвіяла сама Брежнєва, заявивши, що дійсно народила дівчинку, яку назвуть Сара.

Не поступились на цікаві події в сімейному житті й українські політики. Однак найактивнішим в цьому плані став Петро Симоненко. Політик встиг за цей рік народити дитину, розлучитись та знову одружитись. 22 січня у лідера комуністів народилась донька, яку назвали Марією на честь його матері. Пізніше, 19 вересня, політик одружився з матір"ю своєї новонародженої дитини, журналісткою Оксаною Ващенко.

Попередня дружина політика, Світлана, першою розповіла про розлучення з Симоненком через коханку та його позашлюбну дитину. Це сталося в ефірі одного з телеканалів. Від шлюбу зі Світланою у лідера КПУ двоє синів: Андрій (1974 р.н.) і Костянтин (1977 р.н.). Також у подружжя двоє онуків.

Не оминуло щастя і президентську родину. 14 жовтня Віталіна Ющенко народила доньку. Пологи були передчасними і пройшли за допомогою кесаревого розтину. Немовля з"явилося на світ у столичному пологовому будинку на Печерську. Там Віталіна народжувала попередніх дітей.

Зазначимо, що Віталіна Ющенко має доньку 8-річну Ярину-Домініку від першого шлюбу з бізнесменом Михайлом Гончаровим. У шлюбі з Олексієм Хахльовим - 2-річного Віктора.

Також цього року вперше стала мамою Ірина Бережна. "Регіоналка" 5 липня народила дівчинку. Пологи пройшли в елітній клініці "Ісіда". Кажуть, що батьком дитини є 61-річний бізнесмен Борис Фуксман.

Свої близькі стосунки з Фуксманом Бережна не підтверджує. "Регіоналка" стверджує, що Фуксман лише друг її родини і "вчитель по житті".

Ще одна "регіоналка" також стала мамою в цьому році. На Водохреща народила дівчинку Олена Лукаш.

Батьком дівчинки став генерал СБУ з Луганська і одночасно колега Олени по Верховній Раді "регіонал" Григорій Ільяшов.

Відносно недавно колишній прес-секретар президента Віктора Ющенка депутатка фракції НУ-НС Ірина Геращенко народила доньку.

Немовля з"явилася на світ 22-го листопада в одній з клінік столиці. Новонароджена дівчинка стала другою дитиною Ірини. У депутатки вже підростає 14-річна донька Ганна.

Ще одним татом серед політиків в цьому році став В"ячеслав Кириленко. 18 березня дружина Катерина народила йому сина. Кириленко став батьком удруге. У подружжя вже підростає 10-річна донька Софія.

Зараз ви читаєте новину «Весілля Ані Лорак стало найгучнішою подією в шоу-бізнесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути