Ексклюзиви
четвер, 27 грудня 2007 11:20

Вдова Паваротті судиться з друзями чоловіка

Друзі Паваротті після його смерті оприлюднили  звинувачення великого тенора відносно дружини. Ніколетта Мантовані,  що отримала по заповіту чверть статків чоловіка, хоче відсудити у друзів родини ще $43 млн.

Вона вимагає компенсації в $21,5 млн. з кожною з двох відповідачок за розповсюдження особистої інформації про своє сімейне життя із знаменитим співаком, повідомляє АР.

Перший позов Мантовані направлений проти Лідії Ла Марка, дружини керівника оркестру Леоні Маджієра, близького друга Паваротті. У своїх інтерв"ю після смерті Паваротті Ла Марка не раз розповідала про проблеми в особистому житті співака. За її словами, він навіть хотів розлучитися з дружиною, але не зробив цього, щоб не зламати долю своїй маленькій дочці. "У мене все дуже погано! Останні роки Ніколетта зовсім мене замучила – весь час говорить гидоти про моїх дочок, оточила мене людьми, яких я терпіти не можу, і не пускає до мене тих, кого я люблю. Я більше не можу бачитися з друзями, да й Тіно (особистий помічник Паваротті) з дружиною вона вигнала. Я опинився у повній ізоляції", – розповідав їй, за словами Ла Марка, вмираючий Паваротті.

Дружину особистого дієтолога Паваротті Франка Корфіні Страту вдова тенора хоче покарати за те, що та розповіла про поганий характер Паваротті, назвавши його замкнутою, слабкою і керованою людиною.

Боротьба за майно покійного Лучано Паваротті і скандали, пов"язані з ним, опинилися у самому центрі громадського життя Італії відразу після його смерті. Втім,  "обвинуваченою" у більшості випадків була сама Мантовані, пише "Газета.ру"

На думку друзів Паваротті, його друга дружина Ніколетта перетворила життя співака на справжню муку і не заслужила тієї частини спадку, що дісталася їй по заповіту – вдові відписана американська власність Лучано Паваротті, тобто 25% всього його майна.

Знаменитий тенор помер 16 вересня 2007 року в рідному місті Модена у віці 71 року. Як повідомлялося раніше, згідно заповіту Паваротті половина майна  розділена між дітьми – трьома дочками від першого шлюбу і однією дочкою від другого. Ще чверть спадку належить вдові співака Ніколетті Мантовані. Решту  25% поділять сестра Паваротті, його близькі друзі і працівники, повідомляє "Обозреватель".

Зараз ви читаєте новину «Вдова Паваротті судиться з друзями чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути