вівторок, 12 травня 2020 17:35

ВДНГ повертається: "Експоцентр України" відкриває літній сезон
10

ВДНГ розпочинає літній сезон
Фото: ВДНГ
ВДНГ розпочинає літній сезон
ВДНГ розпочинає літній сезон
ВДНГ розпочинає літній сезон
ВДНГ розпочинає літній сезон

12 травня у Національному комплексі "Експоцентр України" розпочинається літній сезон. П'ятий рік поспіль "Літо на ВДНГ" облаштовують на 287 гектарах Експоцентру. Цей рік - не включення.

В Україні Національний комплекс "Експоцентр України" виходить з карантину одним з перших. І вже з 12 травня для відвідування відкриють паркові локації.

"На жаль, на першому етапі нам доведеться відкрити паркові активності з деякими обмеженнями. З 12 травня на ВДНГ почнуть працювати лише ті локації, роботу яких дозволено відповідно до чинних правил безпеки — відкриті площі, соціальна дистанція, регулярна санітарна обробка контактних поверхонь. Але за час карантину ми всі так втомилися від вимушеної ізоляції, що навіть прості прогулянки територією ВДНГ зі стаканчиком запашної кави або морозивом стануть для нас усіх чудовим дозвіллям", - розповів Євген Мушкін, генеральний директор ВДНГ.

Так, на першому етапі виходу з карантину відвідувачі Експоцентру зможуть скористатися велопрокатом та прокатом роликів, погуляти по контактному зоопарку. Також працюватимуть трек керованих автомоделей і кінний клуб. Окрім цього, запрацює облаштований відкритий майданчик для дозвілля Пікнік Сад, розташований поруч із магазином рослин і кафе Kitchen&Garden у яблуневому саду.

Також на території Експоцентру облаштували травневу виставку просто неба "Живі дракони та Чарівні дерева", на якій можна побачити понад 20 анімованих драконів, разом із фентезійними декораціями та експозиціями. Усі локації та активності працюватимуть відповідно до необхідних правил безпеки, що рекомендовані ВООЗ та МОЗ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відбудеться перший концерт під час карантину

Разом із розвагами, з 12 травня запрацюють літні майданчики фудкортів та ресторанів.

У подальших етапах виходу з карантину на ВДНГ планують відкрити: дитячий смартмайданчик "Лемурашник", тропічну ферму "Планета Метеликів", басейн Pirs39, прокат індивідуального електротранспорту, дитячі зони розваг, пейнтбольний майданчик, центр сімейного дозвілля Teleport360, Сад Гамаків, Поляну ВДНГ і зони BBQ.

Слідкувати за всіма новинами ВДНГ, а також дізнатися перелік та графік роботи усіх працюючих локацій "Літа на ВДНГ" можна на офіційних сторінках у Facebook та Instagram, приєднавшись до спільноти у Viber, а також на офіційному сайті.

Працівники концертної індустрії влаштовують акцію, щоб отримати від уряду план виходу культурної сфери з карантину.

12 травня о 22:00 на знакових локаціях українських міст увімкнуть промені світла, спрямовані в небо. Акція пройде у Львові, Харкові, Одесі, Хмельницькому, Вінниці, Черкасах, Чернігові, Ужгороді, Тернополі, Києві.

Зараз ви читаєте новину «ВДНГ повертається: "Експоцентр України" відкриває літній сезон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути