четвер, 09 серпня 2018 16:53

Вчителька Лілія Жмурко просить допомоги на лікування рідкісної хвороби крові

Автор: Фото надане Лілією Жмурко
  Упаковка  ліків для Лілії Жмурко коштує 400 євро
Упаковка ліків для Лілії Жмурко коштує 400 євро

51-річна Лілія Жмурко з Черкас лікує поліцитемію - мутацію гену крові з медикаментозним гепатитом. Але почалася алергія на препарати. Необхідні ліки є лише за кордоном. На рік треба щонайменше 4,8 тис.євро.

"Діагноз поставили торік у березні. Проходила лікування, але почалася алергія. Якщо не лікуватися, піднімаються тромбоцити, еритроцити і гемоглобін. Кров стає дуже густою, що призводить до тромбів і смерті.

Лікар виписала мені препарат. Ми обдзвонили аптеки не лише Черкас, а й Одеси, Дніпра, Харкова та Києва, ніде немає. Так само і в Росії та Туреччині. Є в Німеччині, яка є виробником. Але там купити дуже складно, бо вони призначаються суворо за рецептом. Моїм знайомим вдалося дістати одну упаковку. Вона коштує 310 євро. За пересилку цієї суми я заплатила 756 грн. Якщо ці ліки підійдуть мені, то на курс треба буде 10-12 упаковок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Багатодітному батьку на лікування раку потрібна допомога

Нещодавно дізналася, що в Україні є постачальник, який може привозити ці ліки. За упаковку хоче 400 євро. Про допомогу на лікування я почала звертатися до людей не відразу. Набралася величезних кредитів. Відгукнулися колеги, друзі не лише в Україні, а й за кордоном.

Зараз мене турбують сильні болі в печінці та селезінці, є значні висипи на шкірі, болить і паморочиться голова, є проблеми з серцем. Із 14 серпня знову лягатиму до онкодиспансера. Прошу небайдужих допомогти мені на лікування", - розповіла Gazeta.ua Лілія Жмурко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчительці Тетяні Маруді терміново потрібна допомога в лікуванні раку ІІІ ступеню

Лілія Жмурко 16 років віддала школі №22 Черкас. Викладала українську мову та літературу, 8 років була завучем. Має медаль "Відмінника освіти України". Працювала методистом у профтеосвіті області. Останні 11 років є майстром у службі утримання будинків "Придніпровська".

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку: 5168 7422 1426 9841 (Жмурко Лілія Олександрівна), її контакти: 0 (67) 470 21 16.

Зараз ви читаєте новину «Вчителька Лілія Жмурко просить допомоги на лікування рідкісної хвороби крові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути