вівторок, 24 липня 2018 21:20

Вчительці Тетяні Маруді терміново потрібна допомога в лікуванні раку 3-го ступеню

У Тетяни Маруди з міста Кременчук Полтавської області діагностували хворобу Ходжкіна або злоякісна гранульома 3-ї стадії.

  Лікування раку: вчительці Тетяні Маруді терміново потрібна допомога
Лікування раку: вчительці Тетяні Маруді терміново потрібна допомога

У березні в паху збільшилися лімфовузли. Тоді поставили діагноз лімфоденіт - запалення лімфатичної системи і призначили антибіотики. Ліки на них не діяли, поступово почали розростатися на голві й шиї. Тоді в червні звернулися до хірургів, які призначили ряд аналізів уже з біопсією. Вона й підтвердила рак.

"Лікар називає діагноз, я не розумію про що мова. На очах мами з'явилися сльози. Для мене це були просто слова. Без розуміння серйозності питання, без усвідомлення вартості лікування, наслідків та можливого результату. Сказати що для мене це було шоком, не сказати нічого. Я працюю викладачем в школі-інтернат, а мама фельдшером швидкої допомоги, думаю вам непотрібно пояснювати про яку зарплату йдеться, - розповіла Тетяна Маруда. - Після І хіміотерапії дуже пошкодилася слизова рота. Їсти та пити боляче. Але я сподіваюся що після ІІ хімії такого не буде. Відчуваю вічну втому, тому гуляю від лавочки до лавочки. Ламає всі суглоби в тілі, страшенно болить голова і набрякає тіло. Але я не з боязкого десятка. Прорвемося".

  Лікування раку: вчительці Тетяні Маруді терміново потрібна допомога
Лікування раку: вчительці Тетяні Маруді терміново потрібна допомога

Спочатку лікарі призначили одні препарати, але потім замінили їх на дешевші. Розписали схему лікування на шість курсів, які включають променеву терапію. Замість 65 тис. грн за курс доводиться платити 32 тис. грн. В суму не входить вартість обстежень та аналізів, які потрібно здавати після кожного курсу хіміотерапії.

"Я не звикла просити про допомогу, але обставини не залишили мені вибору. Тому звертаюся до кожного. Зраз ваша підтримка мені потрібна як ніколи, тому що одна я не впораюся. Буду дуже вдячна за будь-яку, навіть найменшу допомогу на шляху до мого одужання", - продовжила жінка.

Реквізити для допомоги:

4149 4991 0419 6611 (в гривнях) Приват Банк

карта на ім'я Маруда Тетяна Володимирівна

5168 7573 6118 3090 (в доларах) Приват Банк

карта на ім'я матері Маруда Лілія Володимирівна

Зараз ви читаєте новину «Вчительці Тетяні Маруді терміново потрібна допомога в лікуванні раку 3-го ступеню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути