Ексклюзиви
понеділок, 15 липня 2019 15:48

"Василь плаче, щоб не продавали коня" - багатодітна мати благає допомоги на лікування сина

"Василь плаче, щоб не продавали коня" - багатодітна мати благає допомоги на лікування сина
Фото надане Василиною Сармай

У 15-річного Василя Сурмая з селища Великий Березний на Закарпатті виявили Лімфому Ходжкіна. Йому потрібна допомога на лікування високодозною хімією в Охматдиті.

"Торік у кінці серпня Василь відчув слабкість. У сина боліли ноги, скаржився на слабкість. Почав худнути. На шиї збільшилися лімфовузли. Ми звернулися до хірурга. Він призначив примочки з маззю Вишневського і знеболювальні таблетки. Лікувалися місяць, але марно. Знову поїхали до того хірурга. Він сказав продовжувати лікування. Але все одно нічого не минало. Тоді ми поїхали до районного педіатра. Він направив на обстеження. Результати аналізів були погані. Васю відразу лікар направила до Мукачевого. Там підозри підтвердилися. Я тоді не розуміла, що це таке. Лікар все роз'яснила. Вася пройшов курси хіміотерапії. Тепер треба робити високодозну терапію. Нас направили до Києва. Думали продати коня і хоч трохи було би на лікування. Але Вася плаче, щоб не продавали коня. Бо дуже любить свого Каштана. Окрім Васі, у нас ще 6 дітей. Найменшому - 2 роки. Звертаємося до людей. Просимо допомоги на лікування нашого сина", - розповіла мати Василина Сурмай.

Реквізити для допомоги:

Картка Ощадбанку: 5167 4901 3679 0434 (Сурмай Василина Іштванівна).

Зараз ви читаєте новину «"Василь плаче, щоб не продавали коня" - багатодітна мати благає допомоги на лікування сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути