Ексклюзиви
четвер, 28 серпня 2008 15:50

Василь Бондарчук запасається памперсами для своєї майбутньої дитини (ФОТО)
8

E-motion спіймав співака Василя Бондарчука разом з його коханою Катею Веласкес в "Аптеці матері та дитини" в Пасажі якраз в той момент, коли парочка придивлялася до товарів для дітей. І хоч до пологів залишається ще близько двох місяців, закохані вибралися в магазин, щоб потихеньку вже визначатися з майбутніми покупками.

- Ех, не була б я такою забобонною - вже все давно тут скупила б! - зітхнула Катя. - А то ж до пологів не можна такі речі купувати, ми поки тільки придивляємося.

Та це не перешкодило парі досконально вивчити мало не весь асортимент дитячих товарів і переглянути гору іграшок для немовлят.

Бондарчуку такий похід в магазин явно сподобався - майбутній тато спочатку надовго застряг біля вітрини з сосками, а потім відправився у відділ підгузників, ознайомлюватися зі всілякими їхніми видами.

Бондарчук ні на крок не відходить від своєї коханої.

- Василь, кого ви більше хочете - хлопчика чи дівчинку?

- Катя вже на сьомому місяці, але УЗД поки точно не може визначити стать дитини. Мені насправді абсолютно все одно - хочу і хлопчика, і дівчинку. Я не чекаю чогось визначеного. Перша дитина - щось твоє, рідне, найулюбленіше.

- Не боїтеся стати батьком і покласти собі на плечі таку відповідальність?

- Ні, зовсім не боюся. Слава богу, що це сталося, хоч ми малюка і не планували. У моїй свідомості та взагалі в житті вже багато чого помінялося. У багатьох моїх знайомих є маленькі діти, я дуже люблю проводити з ними час. І друзі розповідають, що коли тримаєш дитину на руках вперше - переживаєш непередавані відчуття. Мені дуже цікаво побачити свою дитину і швидше узяти її на руки!

- Ви перебуваєте в офіційному шлюбі з мамою вашої майбутньої дитини?

- Ні, я поки не одружений, але незабаром збираюся виправити цю помилку. Виберемо якийсь більш-менш відповідний час, тому що зараз багато роботи і багато чого треба зробити. Весілля - дуже інтимний захід, не думаю, що я затіватиму супер-великий бенкет. Швидше за все, це буде закрита вечірка для найближчих та найдорожчих людей.

- Василь, вагітні жінки зазвичай дуже капризні та настрій у них мінливий ніби весняний вітер. Ви як відчуваєте це на собі?

- Не сказав би, що мене сильно займає її стан. Катя по життю дуже ранима людина, але в ній дуже органічно поєднується витримка і примхливість.

- Хто сидітиме спочатку з малюком - бабусі-дідусі або все-таки професійна няня?

- Подивимося по ситуації. Можливо, наймемо няню. Але моя мама і бабуся вже готові допомагати. Не знаю, як це виходитиме фізично. Я поки що не вирішив.

- Ви вже визначилися з клінікою, в якій з"явиться на світ ваш первісток?

- Так, ми регулярно консультуємося з нашим лікарем. Зупинили свій вибір на Києві, тому що одну Катю я не можу нікуди відпустити, а з нею поїхати у мене поки можливості немає - багато роботи.

- А як щодо присутності на пологах?

- Буде так, як захоче Катя. Як їй буде комфортніше і спокійніше, так і зробимо. Я чув дуже багато думок із цього приводу - говорять, що складно потім забажати свою кохану. Це дурниці! Здається, починаєш відчувати і розуміти всі зусилля жінки.

- Звичайно, я хочу, щоб ти там був! - беззастережно відповіла Веласкес на питання Василя

- Ви вже обрали ім"я для первістка?

-У нас дуже багато імен і для дівчаток і для хлопчиків, але знаємо одне - ім"я має бути красиве, королівське, незвичайне. Іспанське, швидше за все. Якщо буде хлопчик, назвемо або Крістіаном або Адріаном. Клином теж можна. Якщо ж дівчинка - то, можливо, це буде або Селеста, або Лаура Селеста, або Есмеральда, - заявила Катя.

-Скільки дітей ви хочете мати?

- Я хочу п"ятеро, - сказала Катя.

- Так, чим більше, тим краще, - підтримав її Василь.

- Катя, вас останнім часом кілька разів помічали на світських тусовках в нічних клубах. Та і одягнені ви були зовсім не так, як ходять вагітні - високі підбори в такому положенні протипоказані, а ви красувалися в них. Не боїтеся, що це може нашкодити малюкові?

- За весь час появи на публіці це тільки другий раз, коли я взула підбори. Набридає звичайне взуття, хочеться іноді надіти шпильку. Іноді можна, для краси. А щодо шкідливих звичок - я і сама не п"ю, і Василя жодного разу в житті не бачила в такому стані. Якби побачила - сказала б все, що я про нього думаю. Я не з тих жінок, які готові приймати чоловіка у будь-якому вигляді, навіть п"яного вщент. Це обов"язково буде лекція на півночі, а потім допоможу вийти зі стану холодним душем, - відрізала Веласкес

- Ага, або холодним рушником по обличчю! - посміхнувся співак, повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «Василь Бондарчук запасається памперсами для своєї майбутньої дитини (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути