пʼятниця, 05 квітня 2024 09:11

Ваші справи підуть угору - хто ці знаки-суперщасливчики

Ваші справи підуть угору - хто ці знаки-суперщасливчики
Раніше завершуйте робочий день. Увечері тіло потребуватиме відпочинку, а душа - спокою. Фото: pixabay.com

5 квітня утримайтеся від критики на адресу колег і знайомих. Так недовго нажити собі ворогів. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цю п'ятницю слід прожити неспішно, - говорить астрологиня. - Закінчуйте розпочаті раніше справи. Позбавляйтеся заборгованості. Віддавайте людям те, що позичали в них. Пильнуйте під час оформлення паперів. Частіше траплятимуться помилки в документах. Не варто змінювати місце роботи. Нова посада не відповідатиме вашим очікуванням. Відкладіть до середини наступного тижня розсилку резюме. За можливості раніше завершуйте робочий день. Увечері тіло потребуватиме відпочинку, а душа - спокою. Користуйтеся перевіреною косметикою. Новий курс лікування відкладіть до наступного тижня. Суперщасливчиками себе відчують Овни, Стрільці, Скорпіони і Водолії. Ваші справи підуть угору".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Доведіть до ладу справи, якими займалися протягом місяця. Наведіть порядок з документами. Не шкодуйте грошей на покращення іміджу. Вдалим буде похід до перукарні.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Життя ставитиме вас у нестандартні ситуації. Вирішуйте одразу проблеми, які надходять. Заробите вдосталь грошей, але ними доведеться поділитися. Про позику попросять друзі.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Будете імпульсивними і нетерплячими. Людям важко буде з вами порозумітися. Краще вирушіть у невелику подорож. На вас чекають цікаві пригоди та знайомства. Ризикуєте зіпсувати стосунки з друзями, ріднею та сусідами. Не розповідайте про їхні проблеми іншим людям.

Рак (22 червня - 22 липня)

Стережіться авантюрних рішень. Допущені цього дня помилки доведеться виправляти на вихідних. Грошей у кишені стане більше. Можете продати річ, давно виставлену на продаж. Не забувайте про друзів. Більше часу проводьте з людьми, які дорогі вам.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Вас дратуватиме необов'язковість колег та партнерів. Люди навколо часто підводитимуть. Добре перевіряйте документи. Помилки можуть призвести до серйозних матеріальних втрат. Стримуйте свої претензії до інших членів родини.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Важко підуть справи у людей, які займаються перевезеннями. Невдач зазнають будівельники. Постійні збої у роботі завадять вчасно здати потрібний об'єкт. Якщо не прислухаєтеся до інтуїції, наробите собі проблем. Не намагайтеся домовитися про щось. Співрозмовники не дотримаються обіцянок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ці чотири знаки стануть непристойно багатими - фінансовий гороскоп на квітень

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Це вдалий час, аби заявити про себе. Добре вестиметься харизматичним і красномовним. Беріть участь у виставках і презентаціях. Легко здобудете лідерство у колективі.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

П'ятниця буде багатою на цікаві пропозиції і події. Оточення надихатиме оптимізмом. Усе навколо працюватиме вам на руки. Збільшуються заробітки. Цінний подарунок отримаєте від коханих.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Не час виставляти на продаж нерухомість, авто чи гараж. Заробити не вдасться. Не допускайте до продажу посередників. Залишайтеся терплячими. Удома буде шумно. Навідаються у гості друзі ваших дітей.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Не втрачайте ініціативу. Конкуренти захочуть підрізати крила. Боріться за результат. Тиждень важкий, але у вас є шанси вийти з нього переможцем. Вечір буде цікавим на фінансові пропозиції.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Добре відчуватимете характери і настрої людей. Це допоможе вам досягнути бажаного. Маєте шанс знайти свою пару. Легко прокладете шлях до серця людини, якою захоплюєтеся. Не оминайте дружніх вечірок. Допоможіть другові прийняти правильне рішення і не впасти у депресію.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Вдалий час для пошуку додаткових джерел заробітків. Працюйте інтенсивніше. Це принесе бажаний результат. Не сумнівайтеся у своїх силах. Відчуєте у собі спроможність вирішувати будь-які питання. Сприймайте людей навколо такими, якими вони є. Не намагайтеся когось змінити.

У квітні легко буде закохатися і знайти свою половинку. Астрологиня дала любовний гороскоп на квітень. Пари, які познайомляться цього місяця, стануть щасливими на все життя.

Зараз ви читаєте новину «Ваші справи підуть угору - хто ці знаки-суперщасливчики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути