вівторок, 12 березня 2024 09:10

Ваше життя нагадуватиме мрію - астрологиня назвала знаки-щасливчики

Ваше життя нагадуватиме мрію - астрологиня назвала знаки-щасливчики
Людям бракуватиме терпіння. Плани змінюватимуться щохвилини. Фото: pixabay.com

12 березня відкладіть похід по крамницях. Куплені речі можуть швидко вийти з ладу. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цього вівторка всі кудись поспішатимуть, - говорить астрологиня. - Цей день не годиться для початку нової справи, чим би вона не була. Підвищиться рівень тривожності. Людям бракуватиме терпіння. Плани змінюватимуться щохвилини. Не варто експериментувати з новими технологіями чи інструментами. Експеримент виявиться невдалим. Не поспішайте довіряти обіцянкам. Щось завадить людям дотримуватися даного слова. Гарний час для початку спортивних занять, прогулянок і коротких поїздок. Далеко їхати з дому не слід. Приділіть більше уваги догляду за зубами. Але візит до стоматолога краще відкласти на одну добу. Щасливчиками себе відчують Раки, Діви, Овни та Козороги. Ваше життя нагадуватиме мрію".

Овен (21 березня - 20 квітня)

У родині запанує гармонія і злагода, якщо не намагатиметеся перевиховати батьків і коханих. Це час формування шкідливих звичок. Не треба починати палити та куштувати спиртні напої.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Агресивними стають тварини. Не намагайтеся погладити чужих улюбленців. Частину заробленого віддайте на благодійність. Ваші друзі збиратимуть кошти на медикаменти та автомобілі для армії. Підтримайте ініціативу.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Позбудьтеся того, що заважає жити. Відмовтеся від стосунків з людиною, яка тягне на дно. Скиньте зайву вагу. Почніть заново знайомство з сусідами та колегами. Здивуєтеся, скільки чудових людей вас оточує.

Рак (22 червня - 22 липня)

Не сидіть допізна у соцмережах. Не вкладайте гроші у товар. Якщо надумали займатися торгівлею, беріть у спілку тільки перевірених знайомих. Сприймайте речі такими, якими вони є. Досить накручувати і залякувати себе та рідних.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Не випробовуйте успіх. Беріться до справ і наполегливо ідіть до мети. Залишайтеся порядними, стороніться брехні. Долучіться до збору коштів на медикаменти, авто та амуніцію для військових. Відпочити допоможе робота біля землі.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Не зациклюйтеся на невдачах. Скоро настане період процвітання. Успіх чекає на того, хто давно шукає своє призначення і свою половинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До чиєї кишені гроші потечуть рікою - фінансовий гороскоп на березень

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Частіше відволікайтеся на щось приємне. Більше часу приділіть хобі. Насолоджуйтеся всім, що маєте. Щастя прийде у сім'ї, які цього тижня стануть батьками. Народжуватимуться справжні генії.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Вистачатиме на їжу та оренду житла, але від придбання одягу та техніки краще відмовитися. Навколо буде багато спокус. Залишайтеся вірними коханим. Відмовтеся від спиртних напоїв, не засиджуйтеся за комп'ютерними іграми.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Якщо дуже кортить із кимось посваритися, втікайте з дому. Присвятіть час спорту. Після пробіжки і плавання гарно працюватиме голова. Нове кохання варто шукати увечері.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

До вас дослухаються друзі. Не зловживайте їхньою довірою. Вам багато чого вдаватиметься, бо без страху заходитимете до будь-яких кабінетів і знаходитимете спільну мову з усіма, незалежно від рангів і посад.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Присвятіть більше уваги своєму хобі. Займайтеся тим, що любите. Не розпорошуйте свою увагу на справи, які можуть зачекати. У багатьох відкриється друге дихання. За вашу працю вам гідно заплатять.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Відчуєте приплив сил. Ви коваль свого щастя. Готуйтеся до нових звершень і перемог. Залишайтеся терплячими. Знайдіть час, аби вислухати літніх родичів. Вони почуватимуться самотніми.

Протягом тижня з 11 по 17 березня відсидітися у тіні не вдасться. Доведеться переймати новий досвід та відшліфовувати свої уміння. Астрологиня назвала чотири знаки, які стануть головними щасливчиками цієї весни.

Зараз ви читаєте новину «Ваше життя нагадуватиме мрію - астрологиня назвала знаки-щасливчики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути