середа, 06 березня 2024 12:15

Ваш зоряний час настає саме зараз - астрологиня вказала на три знаки

Ваш зоряний час настає саме зараз - астрологиня вказала на три знаки
Докладіть зусиль, якщо хочете перевершити свої попередні здобутки. Фото: pixabay.com

6 березня люди не дотримуватимуться укладених домовленостей. Краще покладатися на себе. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Прокидайтеся раніше цієї середи, - говорить астрологиня. - Усі найважливіші справи бажано переробити до обіду. Друга половина дня принесе розчарування. Гостро відчуватиметься брак матеріальних ресурсів. Господарюйте економно. Не час змінювати місце роботи. Йти до керівництва з вимогами чи пропозиціями також не варто. Є високий ризик отримати відмову. Бережіть спину від травм. Знижуйте фізичні навантаження. Овни, Діви та Стрільці цього дня почуватимуться краще за інших. Ваш зоряний час настає саме зараз. Докладіть зусиль, якщо хочете перевершити свої попередні здобутки".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Час здійснити заповітні мрії. Вам усе буде під силу. Мрійте і дійте. Найцікавіші пропозиції отримаєте від колишніх знайомих. Добре подумайте, чи хочете мати з ними справу.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Не намагайтеся перевершити себе. Залишайтеся тим, ким є. Видаючи себе за інших, навряд чи справити позитивне враження на оточення. Цього дня важко буде когось вразити. Робіть те, що умієте. Винагорода надійде вчасно.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Пошкодує той, хто шукатиме пару через сайти знайомств. Розчаруєтеся у виборі на першому побаченні. Цього дня краще пересаджувати вазони та купувати насіння.

Рак (22 червня - 22 липня)

Стаєте упертими та непослідовними. Вас не впізнаватимуть навіть кохані. Успіхи чекають на тих, хто ризикне і змінить рід діяльності. Спробуйте займатися тим, про що мріяли.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Не чекайте особливого моменту, аби освідчитися коханим. Демонструйте свої почуття. Цього дня вам відгукуватимуться взаємністю. Особливі зустрічі чекають вас у місцях, що знайомі з дитинства.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Тверезий розрахунок і неспішність у прийнятті рішень будуть найкращими помічниками. Не час мріяти. Планування майбутніх проєктів зайде в глухий кут. Займіться поточними справами. Краще синиця в руках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До чиєї кишені гроші потечуть рікою - фінансовий гороскоп на березень

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Зачекайте з початком романтичних стосунків. Це день невдалих побачень і перемовин. Пильнуйте під час занять спортом. Відкладіть на один день візит до басейну чи спортзалу.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Якщо плануєте поповнити гардероб, віддайте перевагу світлим тонам. Оминайте заздрісних людей. Не хваліться своєю історією успіху.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Не замикайтеся у чотирьох стінах. Це час для подорожей, зустрічей та обміну досвідом. Легко адаптовуватиметеся до зміни погодних умов. Увечері не забувайте про шарф та шапку.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Переслідуватимуть колишні партнери. Розмова з ними закінчиться сваркою. Пасивне куріння викликатиме напади головного болю. Добре провітрюйте оселю чи кабінет.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Візьміть за правило вивчати кілька нових англійських слів щодня. Удосконалюйте знання з української мови. Повправляйтеся над своєю дикцією. Цього тижня вам доведеться регулярно виступати на публіку. Заволодієте увагою аудиторії завдяки своєму умінню переконувати.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Відпустіть колишні образи. Довіряйте власному серцю. Воно не підведе. Не беріться за справи, які не вдаються. Оминайте людей, які не раз відводили. Помітите, як багато вільного часу у вас з'явиться, коли відкинете безглузді телефонні балачки. Краще почитайте книгу чи послухайте цікавий подкаст.

Тиждень з 4 по 10 березня перевірятиме людей на кмітливість і витривалість. Доведеться швидко приймати рішення і плисти проти течії. Астрологиня дала найцінніші поради і розповіла, що зробити цього тижня, аби всю весну купатися у грошах.

Зараз ви читаєте новину «Ваш зоряний час настає саме зараз - астрологиня вказала на три знаки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути