середа, 27 лютого 2008 15:32

Вантажівка з поросятами перекинулася в Угорщині

Сьогодні федеральну трасу в Угорщині заповнили поросята, яких перевозили у вантажівці. Поки рятувальники і міліція, яких викликали очевидці події, розбиралися в ситуації, хрюші розбіглися по дорозі на багато метрів вперед, насолоджуючись даною їм свободою.

Водії, які перевозять тварин або продукти харчування часто потрапляють в курйозну ситуацію, якщо стикаються з аварійною ситуацією.

Зовсім недавно в Каліфорнії перекинулася вантажівка, яка перевозила триста тисяч яєць. В результаті цього сільська дорога була вкрита слизьким шаром яєчних білків і жовтків. Більше всього дісталося тим, кому довелося прибирати це шосе.

Правда, іноді все кінчається не так курйозно. У штаті Луїзіана, США, загинули 23 корови: машина, що перевозила 117 голів худоби, перекинулася на одному з хайвеїв. Після аварії деякі тварини, що знаходяться в шоковому стані, впали з моста, а ще декілька були збиті двома легковими машинами, що опинилися поряд з вантажівкою під час ДТП, повідомляє ТОПНьюз.ру.

Зараз ви читаєте новину «Вантажівка з поросятами перекинулася в Угорщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути