середа, 10 вересня 2014 10:51

"Вантаж 200": "Загинули під час навчань" військові зі Пскова, Ульянівська і Тули
11

Тульська дивізія
Фото: Цензор.нет
Яковлєв (праворуч) на навчаннях перед відправкою в Україну
Поїзд на фронт
Сергій Клімов був командиром батальйону
Фото з ​​групи пам'яті Климова

У вересні дружини російських десантників отримали ще кілька похоронок з українського Донбасу.

"Подробности" відновили історії 4 загиблих на Донбасі десантників з 106 гвардійської повітряно-десантної дивізії Тули, 31 окремої десантно-штурмової бригади Ульянівська і 76 бригади збройних сил Росії зі Пскова.

Тульська дивізія: 22-річний десантник Артем Яковлєв з міста Полтавка служив в 106 гвардійській повітряно-десантній дивізії міста Тула. У серпні 2014 року він відправився на кордон з Україною, у Ростовську область. Десь 10-11 серпня його підрозділ перетнув кордон, і тульські десантник опинилися на Луганщині. Хлопець зник 18 серпня - з цього часу його сторінка Вконтактє "завмерла". Офіційна версія - Артем загинув на навчаннях біля кордону з Україною. Рідні і близькі охоче в це вірять.

"Так, даром ваша "краївка" і ви разом з нею нікуди не вперлися, щоб нападати на вас! Самі щіманулісь до Росії як щури. А то бомблять їх..занили. Судячи з усього мало бомблять!" - пише одна з близьких подруг десантника Олена Глемба.

Ульянівська бригада: Комбата 31 окремої десантно-штурмової бригади Ульяновська Сергія Клімова мобілізували як командира. Його відразу ж відправили воювати в Україну. Він не особливо писав про відрядження на фронт Вконтакті, але відомо, що його товариші по службі масово гинули під селом Георгіївка Луганської області. Чи був там Сергій, точно не відомо. Він пропав зі зв'язку 17 серпня.

Про те, що Сергій Клімов повернувся до Росії з важкими пораненнями, видно з повідомлень в його френд-стрічці. Сергію було 25 років. На згадку про загиблого в Україні комбата друзі створили групу "Вічна Пам'ять Климову Сергію" і влаштували флешмоб, встановивши на аватари його фотографію.

Псковські десантники: Десантник з Пскова Олександр Баранов жив в місті Великі Луки. Служив розвідником, повинен був мобілізуватися в 2013 році, проте залишився служити на благо Росії. В Україну вирушив ще в травні. Пропав в середині серпня. На його сторінці Вконтакті багато армійських фотографій, патріотичних плакатів і дорогого його серцю Путіна.

У десантника залишилася дружина Даша. А от у його товариша по службі Максима Мезенцева, теж псковчанина, вдома залишилася маленька донька і дружина Марія, яка і розповіла про смерть чоловіка в соціальній мережі. Вона отримала "похоронку" 3 вересня.

Зараз ви читаєте новину «"Вантаж 200": "Загинули під час навчань" військові зі Пскова, Ульянівська і Тули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути