вівторок, 19 січня 2021 12:38

Валерію Колоскову на лікування обширного інсульту потрібна допомога

Валерію Колоскову на лікування обширного інсульту потрібна допомога
50-річний Валерій Колосков з Дніпра перебуває в Київській міські клінічній лікарні з діагнозом – обширний інсульт головного мозку. Фото надане Ольгою Колосковою

50-річний Валерій Колосков з Дніпра перебуває в Київській міські клінічній лікарні з діагнозом – обширний інсульт головного мозку. Потрібна допомога.

"Це трапилося опівдні 12 січня. Валерій був на роботі. Він працює в столичній фірмі з будівництва шкіл та дитсадків. Того дня проводили нараду. У нього задзвонив телефон, і він не зміг його взяти рукою. Колеги зрозуміли, що щось трапилося. Негайно викликали швидку допомогу. Його госпіталізували в лікарню з обширним інсультом головного мозку з тромбом. Понад добу рятували в реанімації. Валерій не розмовляє, але все розуміє, може читати. Навіть учора попросив телефон, щоб подивитися щось по роботі. Після лікування чоловіку треба проходити реабілітацію. Щонайменше впродовж 3 місяців. Таких центрів в Україні є чимало, але найдешевший розміщений на території цієї лікарні. Тримісячний курс коштуватиме майже 100 тисяч гривень. Тому звертаємося до небайдужих людей. Просимо в них допомоги", - розповіла Gazeta.ua дружина Ольга Колоскова.

Реквізити для допомоги:
Карта Приватбанку: гривня - 1976 4731 2191 0753 або євро - 4731 2191 1976 0746, Колоскова Ольга Олександрівна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макар Кириченко у 2 місяці боровся з раком сітківки ока, тепер виявили рак головного мозку – потрібно €300 тис.

Зараз ви читаєте новину «Валерію Колоскову на лікування обширного інсульту потрібна допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути