вівторок, 29 січня 2008 08:18

У Венесуелі грабіжники захопили понад 20 співробітників банку (ФОТО)

У ході пограбування банку Banco Provincial у центральній Венесуелі злочинці захопили в заручники близько двадцяти п"яти людей. Поліція намагається вести з грабіжниками переговори, проте злочинці відмовляються йти на контакт.

Усі заручники є співробітниками Banco Provincial. Декількох заручників вдалося звільнити поліції, ще одна людина, охоронець банку, зміг втекти самостійно. Спроби налагодити контакт з грабіжниками робляться впродовж останніх кількох годин.

Захоплення заручників відбулося в момент, коли злочинці збиралися сховатися з награбованим. Коли грабіжники намагалися покинути будівлю, до банку наблизилася поліцейська машина, що змусило злочинців повернутися назад і захопити в заручники співробітників банку.

Представник місцевої влади відзначив, що швидше за все злочинці "є новачками" і висловив стурбованість, що грабіжники можуть "зробити яку-небудь дурість, і тоді може трапитися що завгодно", повідомляє Reuters.

Зараз ви читаєте новину «У Венесуелі грабіжники захопили понад 20 співробітників банку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути