вівторок, 15 листопада 2011 16:36

В Ужгороді без тепла лишились школа, дитячий садок та поліклініка

В Ужгороді без тепла лишились школа, дитячий садок та поліклініка

У ніч з неділі на понеділок у загальноосвітній школі №6 міста Ужгорода прорвало тепломережу. Через низькі температури в класних приміщеннях зупинили навчальний процес. Наразі дирекція школи вирішує, в які навчальні заклади перевести 533 учнів, доки працівники відновлять теплопостачання. Як варіант, розглядають ЗОШ №№9 і 21.

"Сьогодні в школі побував губернатор, - розповіли Gazeta.ua в прес-службі облдержадміністрації. – Він невдоволений роботою міських господарників. Адже його запевняли, що з опаленням у місті все гаразд".

У приміщеннях з низькими температурами повітря лишаються вихованці дитячого садочку №42, що по вулиці Легоцького.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку комунальне підприємство відрізало будинок від тепла

"Вчора температура у кімнаті сягала 14 градусів тепла, сьогодні зранку – 15, - розповіла мама дитини, яка відвідує садок, пані Олена. – Недавно батьки скинулися по 80 гривень і закупили електричні обігрівачі, оскільки нас попередили, що монтуватимуть модульну котельню. Зараз її ніби зробили, але виникла проблема із прочищенням старих батарей. Йде мова про те, аби батьки скидалися грошима, оскільки місто, мовляв, немає грошей на ці роботи".

У міській раді запевняють, що з теплопостачанням міста все гаразд. Хоча проблеми з передачею тепла виникли й у окремому приміщенні Ужгородської міської дитячої поліклініки. Без тепла лишаються масажні та процедурні кабінети.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одесити платитимуть за тепло на 78% більше

"Батареї вже завезли, наразі монтуємо систему. Переробити систему опалення ми вирішили ще влітку, але тоді "Закарпатгаз" не погодив документацію. Тому вирішили встановлювати електричне опалення. Поки владнали всі питання – почалися холоди", - сказала завідувач поліклініки Єлизавета Лях.

До речі, з 31 жовтня по 13 листопада в усіх ужгородських школах були канікули. Міська влада вирішила, що за цей період комунальники встигнуть впоратися із забезпеченням теплопостачання в закладах освіти.

Зараз ви читаєте новину «В Ужгороді без тепла лишились школа, дитячий садок та поліклініка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути